Lost LastPass toolbar in build 12

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 111
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Ultimate 2016 built latest
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Lost LastPass toolbar in build 12

Post by pkchu520 » Tue Nov 22, 2016 6:23 am

Just updated AB to latest build 12 release and found out LastPass toolbar is missing. Does anybody know how to get it back? I am using IE11 engine.
Pablo
Avant Browser Ultimate 2016 build latest
Default rendering engine: IE11 standard
IE version: IE11
Windows version: Windoes 7 Home Premium

User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 111
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Ultimate 2016 built latest
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by pkchu520 » Wed Nov 23, 2016 1:48 am

I reverted to build 11 and the LastPass add-on toolbar option is gone. Does anyone has an answer for this problem? How can I put back the toolbar icon in AB?

Note: The icon is there in IE11. It just won't show up in AB.
Last edited by pkchu520 on Fri Nov 25, 2016 2:27 pm, edited 1 time in total.
Pablo
Avant Browser Ultimate 2016 build latest
Default rendering engine: IE11 standard
IE version: IE11
Windows version: Windoes 7 Home Premium

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 465
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2017 build 3 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by Nederpietos » Wed Nov 23, 2016 3:25 am

Try to go back to the build before updating http://avant.it-mate.co.uk/?c=Download& ... /16_Series


Or you should do a system restore to a date before installing build 12

Click Start and type “restore” into the Search box. Select “System Restore” from the top of the search results list.

User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 111
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Ultimate 2016 built latest
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by pkchu520 » Fri Nov 25, 2016 2:31 pm

I just updated my post. I went back to build 11 and the icon was still missing.

I also tried system restore but my system restore failed. It won't go back to any of the checkpoint dates I wanted.
Pablo
Avant Browser Ultimate 2016 build latest
Default rendering engine: IE11 standard
IE version: IE11
Windows version: Windoes 7 Home Premium

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 465
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2017 build 3 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by Nederpietos » Fri Nov 25, 2016 4:20 pm

You could try it in safe mode (holding F8 key when starting computer (splashscreen))

If that doesn't work you could try to install that add-on again, but i think all data will be lost.

User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 111
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Ultimate 2016 built latest
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by pkchu520 » Sat Nov 26, 2016 1:30 pm

Thanks Nederpietos. I don't want to risk losing all my data. So it is just me that my AB is missing the LastPass icon? Other people don't have this issue with their build 12 version? My bad.
Pablo
Avant Browser Ultimate 2016 build latest
Default rendering engine: IE11 standard
IE version: IE11
Windows version: Windoes 7 Home Premium

User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 111
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Ultimate 2016 built latest
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by pkchu520 » Sat Nov 26, 2016 4:37 pm

I updated AB to build 17 (don't know why it jumped from build 12 to 17), and I still have the same problem. I am at the end of the rope how to fix it.

Any expertise out there can help me?
Pablo
Avant Browser Ultimate 2016 build latest
Default rendering engine: IE11 standard
IE version: IE11
Windows version: Windoes 7 Home Premium

job1job1
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue Aug 28, 2007 6:05 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 Build 11
Default engine: Firefox
IE Version: 11.0.9600
Skin: Unknown

Re: Lost LastPass toolbar in build 12

Post by job1job1 » Mon Jan 02, 2017 10:56 pm

You are not alone. I cannot get LastPass to work with AB. I am currently on Build 17. Sure would love to see a solution.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users