[INFO] Forum speed

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7317
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

[INFO] Forum speed

Postby MysteryFCM » Thu Sep 22, 2016 3:00 pm

I'm aware of an issue pertaining to the speed of the forums. The cause has been narrowed down to very high usage of the DB server, causing it to hog 75% of the servers RAM. I'm investigating the cause of this and hope to have it resolved within the next few hours.

hariandro001
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Wed Jan 11, 2017 11:21 am
Windows Version: Windows
Avant Version: N/A
Default engine: GOOGLE
IE Version: N/A
Skin: RED
Contact:

Re: [INFO] Forum speed

Postby hariandro001 » Wed Jan 11, 2017 2:28 pm

Yes i have this problem too while reading posts in mobile..Please solve this issue..


Return to “Forum Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users