AB 2018 Build 7 Ultimate - FF Engine - replication of (FF) items

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
bovirus
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 69
Joined: Wed Mar 03, 2004 1:34 pm
Avant Version:

AB 2018 Build 7 Ultimate - FF Engine - replication of (FF) items

Post by bovirus » Fri Sep 21, 2018 1:47 pm

Using AB 2018 Build 7 with FF Engine selected appear a replication of FF address bar and command bar not necessary.

Please check the screenshot.
AB.jpg
AB 2018 Build Ultimate 7 FF engine

DUNSEL
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 257
Joined: Wed Apr 28, 2004 11:44 pm
Windows Version: Windows 7 ultimate 64 bit.
Avant Version: Always the latest.
Default engine: Gecko
IE Version: 11
Skin: Stickers on blacksglass
Location: Manhattan , NY
Contact:

Re: AB 2018 Build 7 Ultimate - FF Engine - replication of (FF) items

Post by DUNSEL » Mon Sep 24, 2018 1:46 pm

Yes, I've also seen the same. Also gecko seems to fail almost continuously. Every few minutes'. Purple screen.
I don't do drugs. I get the same effect just standing up fast

DUNSEL
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 257
Joined: Wed Apr 28, 2004 11:44 pm
Windows Version: Windows 7 ultimate 64 bit.
Avant Version: Always the latest.
Default engine: Gecko
IE Version: 11
Skin: Stickers on blacksglass
Location: Manhattan , NY
Contact:

Re: AB 2018 Build 7 Ultimate - FF Engine - replication of (FF) items

Post by DUNSEL » Mon Sep 24, 2018 7:20 pm

Interestingly enough, it's behaving better the longer I have it installed. At first it was unusable.
I don't do drugs. I get the same effect just standing up fast

User avatar
DutchGemini
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 349
Joined: Wed Jan 28, 2004 8:10 am
Windows Version: 2000, XP, Vista, 7 (32/64bit)
Avant Version: Always the Latest
Default engine: Chromium
IE Version: 11.0.9600.18282
Skin: Aluminum
Location: Lake Maggiore - Italy, just below the Swiss border

Re: AB 2018 Build 7 Ultimate - FF Engine - replication of (FF) items

Post by DutchGemini » Wed Oct 03, 2018 12:11 pm

I maximised once and it disappeared.

Post Reply