Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Mon Sep 01, 2014 7:29 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
Poston: Tue May 20, 2003 4:57 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Semi-Avantic
User avatar

Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Posts: 553
Avant Version:
Hello,

I added a button [Flash Blocker] on the toolbar in build 632. Please download the latest version of Skin Factory to support it.

http://www.avantbrowser.net/absf.exe

Anderson Che


Top
 Profile  
 
Post Reply #1 on: Tue May 20, 2003 7:15 am 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Semi-Guru
User avatar

Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Posts: 2601
Location: Michigan U.S.A.
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Quote:
Hello,

I added a button [Flash Blocker] on the toolbar in build 632. Please download the latest version of Skin Factory to support it.

http://www.avantbrowser.net/absf.exe

Anderson Che


How does that help with skins made prior to this upgrade to the skin factory.......the flash button doesn't appear to be available to modify any previously made skins in the old version.......I attempted several times to change the "blank" button space for the flash block with different bitmap files and it did not  work...(keep in mind that these were skins made prior to the skin factory upgrade).....I was able to change any other button with that bitmap file without any problem.....However.....the flash button can be changed on the new default skin.  Help???

_________________
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around


Top
 Profile  
 
Post Reply #2 on: Tue May 20, 2003 3:35 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Thu May 08, 2003 9:13 pm
Posts: 1791
Location: The Motor City
Avant Version:
Yep, pippi is right.  Skins created before this version can't be updated to include the flash/no flash icon.

All you get is a blank holder that can't be updated.

_________________
'Minimal collateral damage' and 'entire star system' do /not/ belong in the same sentence.
- Schlock Mercenary

Website: http://www.alteviltech.com/


Top
 Profile  
 
Post Reply #3 on: Tue May 20, 2003 6:31 pm 
Offline
Support Staff
Support Staff
Semi-Avantic
User avatar

Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Posts: 553
Avant Version:
Pleae open the old skin the the new skin Factory. Then add flash icon manually.


Top
 Profile  
 
Post Reply #4 on: Tue May 20, 2003 7:37 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Semi-Guru
User avatar

Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Posts: 2601
Location: Michigan U.S.A.
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Quote:
Pleae open the old skin the the new skin Factory. Then add flash icon manually.



We have tried that and it doesn't work..........all that remains is the blank "box"........but you can change any other icon in the old skin........

_________________
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around


Top
 Profile  
 
Post Reply #5 on: Tue May 20, 2003 10:43 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
User avatar

Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Posts: 6236
Location: Butler, PA
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Don't forget to replace your desktop short cut or you will keep going to the old program..I figured that out and then brought in an old skin and then finally found where absf was hidden on my drive and the couldn't find any bitmap files there(under "my downloads") or under clipart/samples.  

Help!

Sara ???

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Post Reply #6 on: Tue May 20, 2003 11:01 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
User avatar

Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Posts: 7239
Location: New York
Windows Version: 8.1
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
It seems you can't add the flash icon to old skins. I just fixed my IEclassic skin by using the default skin as a base and re-inserting the icons from my source .bmp files. Thats the only way I could make it work.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group