How do I make Avant the default?

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

How do I make Avant the default?

Postby el405 » Thu Feb 24, 2011 12:39 pm

How do I make Avant the default?

thanks
el405
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
 
Posts: 62
Joined: Wed Jul 04, 2007 2:09 pm
Location: Westmorland, England
Avant Version:
Top

Re: How do I make Avant the default?

Post Reply #1 by el405 » Thu Feb 24, 2011 9:09 pm

any help please, I have looked. Orca has messed me about.
el405
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
 
Posts: 62
Joined: Wed Jul 04, 2007 2:09 pm
Location: Westmorland, England
Avant Version:
Top

Re: How do I make Avant the default?

Post Reply #2 by AXEMAN » Thu Feb 24, 2011 9:30 pm

Don't know about orca but in avant you go to c/program files. Select it from that folder see if you look in there find orca open and look if it is there you will see it. :)
AXEMAN
User avatar
Offline
Avantic Elite
Avantic Elite
 
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9
Top

Re: How do I make Avant the default?

Post Reply #3 by brawnymike » Fri Feb 25, 2011 12:00 am

From the Tools menu, select:

Avant Browser Options ...
Files and Protocols
Set Avant Browser as the Default Web Browser
brawnymike
User avatar
Offline
Avant Fanatic
Avant Fanatic
 
Posts: 362
Joined: Thu Jun 17, 2010 10:17 pm
Location: Los Angeles, CA
Windows Version: 7 (32 bit)
Avant Version: Ult 2013 bld 23
Default engine: Firefox
IE Version: 10
Skin: Aero Glass
Top


Return to Avant Browser Resolved Issues



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

ABPro style designed by Statm1