Some sites do not open

Some sites do not open

Postby Methen » Thu Jan 28, 2010 9:43 pm

I reported this once but it still has not been fixed
any link that (does not) have a www in it will not open you have to copy and paste for it to work
Methen
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:01 am
Windows Version: xp pro sp3
Avant Version: 2012 build 193
IE Version: 8
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #1 by kudos » Thu Jan 28, 2010 9:49 pm

Not true - try something like google.com and it will open. It's up to the site to handle the request and return the correct page. Avant behaves just like Internet Explorer. Please report if your Internet Explorer installation is broken. Can you provide any specific examples.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image

I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics
kudos
User avatar
Offline
Support Staff²
Support Staff²
Avant Guru
 
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #2 by Methen » Sun Jan 31, 2010 10:29 pm

Well Try going to
http://tufat.com/

or for that matter click on the forum button at the top of this site
all I can tell you is it does not open for me.
Methen
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:01 am
Windows Version: xp pro sp3
Avant Version: 2012 build 193
IE Version: 8
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #3 by kudos » Sun Jan 31, 2010 11:36 pm

I tried it about 10 minutes ago in all of my browsers and they all timed out - presumably the site was down.

I just tried it again, and they are all working and all are producing the same result.

Hmm, the site must have been down the first time.

Tested http://tufat.com/ (exactly as shown) with Avant, Orca, Firefox, Internet Explorer.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image

I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics
kudos
User avatar
Offline
Support Staff²
Support Staff²
Avant Guru
 
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #4 by AXEMAN » Tue Feb 02, 2010 10:57 pm

kudos he said some sites don't open what are the odds of all of his sites that donot open be down at the same time i am ofcoarse wondering why this happens :)
AXEMAN
User avatar
Offline
Avantic Elite
Avantic Elite
 
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #5 by kudos » Tue Feb 02, 2010 11:08 pm

The odds are quite staggering. If all sites appear to have a problem but Internet connectivity exists then it could be your DNS provider (I recommend OpenDNS).

It is good practice to check if a site is online with sites like these: Down for everyone or just me? or Is my website online?
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image

I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics
kudos
User avatar
Offline
Support Staff²
Support Staff²
Avant Guru
 
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #6 by Methen » Tue Feb 09, 2010 1:35 am

No the sites were not down as I said any site that does not have a www will not open with avant
atleast not for me I can cope and pase the site into the address bar and it will work
but not when I click on it.
Methen
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:01 am
Windows Version: xp pro sp3
Avant Version: 2012 build 193
IE Version: 8
Top

Re: Some sites do not open

Post Reply #7 by Methen » Tue Feb 09, 2010 1:51 am

Update: I went in to the avant browser settings and under new window change it to open in a seperate window and tried that, and some of the sites started loading and keep on working even when I change back to the previous setting how ever when I click on the avant broswer help and try to get to the forums that way or when I click on the forums tab on the top of this page it will not work.
Methen
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Sat Oct 06, 2007 8:01 am
Windows Version: xp pro sp3
Avant Version: 2012 build 193
IE Version: 8
Top


Return to Avant Browser Legacy Bug Reports Archive



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

ABPro style designed by Statm1
cron