Page 1 of 1

Googe search window disapears

Posted: Sat Mar 30, 2013 11:59 pm
by Brainetree
A strange problem, my Google search window disappears on my Google page. Please see attached. Anyone else having this problem? This happens only with Avant. I do not have scripts or anything disabled. Thank you for any help.

Re: Googe search window disapears

Posted: Sun Mar 31, 2013 4:08 pm
by Brainetree
For now, as a temporary fix, I'm using bing.com as my start and homepage.

Re: Googe search window disapears

Posted: Mon Apr 01, 2013 3:01 am
by mbrazil
Are you really still using Avant 11.7 build 23, like it says in your forum profile? That's an ancient version (3-1/2 years old). Updating might solve your problem.

Re: Googe search window disapears

Posted: Mon Apr 01, 2013 3:34 am
by xiaobing
His useragent show"User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:19.0; Avant TriCore) Gecko/20130309 Firefox/19.0".
He may use the latest version.
Clearing the cache under firefox engine makes any difference? (Tools>Mozilla firefox>Options>Advanced>Network>)

Re: Googe search window disapears

Posted: Tue Apr 02, 2013 7:12 pm
by Brainetree
mbrazil wrote:Are you really still using Avant 11.7 build 23, like it says in your forum profile? That's an ancient version (3-1/2 years old). Updating might solve your problem.
No, I'm using the latest Avant version. I'd like to update that information, but do not see how.

Re: Googe search window disapears

Posted: Tue Apr 02, 2013 7:15 pm
by Brainetree
xiaobing wrote:His useragent show"User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:19.0; Avant TriCore) Gecko/20130309 Firefox/19.0".
He may use the latest version.
Clearing the cache under firefox engine makes any difference? (Tools>Mozilla firefox>Options>Advanced>Network>)
I tried early on clear the cache, did not help. Last night suddenly the disappearing Google search window reappeared, then this morning it disappeared for awhile, and now the window is back - I have no idea why it goes and comes.

Re: Googe search window disapears

Posted: Tue Apr 02, 2013 9:28 pm
by bigC
Brainetree wrote:
mbrazil wrote:Are you really still using Avant 11.7 build 23, like it says in your forum profile? That's an ancient version (3-1/2 years old). Updating might solve your problem.
No, I'm using the latest Avant version. I'd like to update that information, but do not see how.
Here http://forum.avantbrowser.com/ucp.php?i=164

Re: Googe search window disapears

Posted: Sun Apr 07, 2013 2:48 am
by Brainetree
bigC wrote:
Brainetree wrote:
mbrazil wrote:Are you really still using Avant 11.7 build 23, like it says in your forum profile? That's an ancient version (3-1/2 years old). Updating might solve your problem.
No, I'm using the latest Avant version. I'd like to update that information, but do not see how.
Here http://forum.avantbrowser.com/ucp.php?i=164
THANK YOU bigC ! !

Re: Googe search window disapears

Posted: Thu Apr 18, 2013 7:05 am
by ZHANG FELIX
This is your browser problem!

Re: Googe search window disapears

Posted: Thu May 30, 2013 7:43 pm
by vanaeg
xiaobing wrote:His useragent show"User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:19.0; Avant TriCore) Gecko/20130309 Firefox/19.0".
He may use the latest version.
Clearing the cache under firefox engine makes any difference? (Tools>Mozilla firefox>Options>Advanced>Network>)
yeah , i think that too