Clipboard access dialog

Discuss whatever you like here! ( ...that's not spam!)

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Clipboard access dialog

Post by hornakapopolis » Thu Jul 01, 2010 1:37 pm

This isn't really a big issue, but I run into it from time to time.

Every so often, I get this dialog when pasting into a text box. (The screenshot is one I found from XP, but I'm using Vista.) However, I don't get it consistently. On my own site, I'll type a long post and to make sure I don't get burned by phpBB2's ol' "sometimes we just don't submit the post" bug, I quickly hit Ctrl+C, Ctrl+V to copy it and make sure it got copied. Sometimes, I get this dialog, most of the time I don't.

Does anyone know why it only pops up sometime... even on the same site?

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: Clipboard access dialog

Post by André » Sun Jul 04, 2010 4:55 pm

What dialog?
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

Post Reply