Page 1 of 1

Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 9:29 pm
by CWM480
Hi Everyone,

I noticed that in the latest version of AVANT that on youtube if I barely move my mouse wrong that the video stops but I still have audio and if I move my mouse just right the video comes back. and then if I am trying to leave a comment while I am watching the video I can type a word but nothing shows up then a min later it types it all out very slowly. Like its lagging.. I have 2 gigs of ram and IE 8 and I am running windows XP home. And memory useage goes sky high but if I go to a new video then everything is ok just as long as Im watching the video and not trying to type too. I like avant but I hope this gets fixed soon.


http://i16.photobucket.com/albums/b10/c ... rowser.jpg

-- Christopher

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 9:53 pm
by kudos
Any problems when using IE8? Try resetting the engine then Avant may behave:
Close all browsers then go to Control Panel >> Internet Options >> Advanced >> Reset

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 10:39 pm
by CWM480
kudos wrote:Any problems when using IE8? Try resetting the engine then Avant may behave:
Close all browsers then go to Control Panel >> Internet Options >> Advanced >> Reset

I reset IE before I installed avant

Nope, No problems just avant is eating alot of memory playing facebook apps and acting weird on youtube.

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 10:56 pm
by kudos

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 10:59 pm
by CWM480

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 11:06 pm
by kudos
You do like your screenshots. Maybe it's because I'm not in the US, but I'm getting "image not available".

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 11:10 pm
by André
The latest is 10.0.45.2, so you might want to get the latest version.

Re: Locking up on youtube

Posted: Fri Mar 12, 2010 11:15 pm
by kudos