site cannot open by using avant

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
tokthoo2002
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:30 am
Windows Version: windows 7
Avant Version: 11.7 build 46
IE Version: 8

site cannot open by using avant

Post by tokthoo2002 » Thu Dec 31, 2009 3:35 am

http://ufo.org.tw/
sometimes avants cannot open this page. using IE is ok. i had oledi set avant using IE8 engine..

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: site cannot open by using avant

Post by kudos » Sun Jan 03, 2010 9:28 pm

Are you sure that the site is up? Check with Down for everyone or just me? or with Is my website online?
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

tokthoo2002
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:30 am
Windows Version: windows 7
Avant Version: 11.7 build 46
IE Version: 8

Re: site cannot open by using avant

Post by tokthoo2002 » Tue Jan 12, 2010 2:25 pm

i had try the website u given to me. failed. but why don u try to open the site by using IE. it really work.

tokthoo2002
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Thu Jul 09, 2009 6:30 am
Windows Version: windows 7
Avant Version: 11.7 build 46
IE Version: 8

Re: site cannot open by using avant

Post by tokthoo2002 » Tue Jan 12, 2010 2:27 pm

i had try the website u given to me. failed. but why don u try to open the site by using IE. it really work.

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: site cannot open by using avant

Post by AXEMAN » Tue Jan 12, 2010 10:36 pm

Ya i had a problem as well earlier but it seems to be fine now. :)

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: site cannot open by using avant

Post by kudos » Wed Jan 13, 2010 1:34 pm

tokthoo2002 wrote:i had try the website u given to me. failed.
That means that the site really is down
tokthoo2002 wrote:but why don u try to open the site by using IE. it really work.
You may be viewing a cached page - clear your temporary internet files
AXEMAN wrote:Ya i had a problem as well earlier but it seems to be fine now. :)
Indeed, the site is intermittent...
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

Post Reply