Bug Avant 11.7 build 39

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Bug Avant 11.7 build 39

Post by BYV79 » Sat Oct 17, 2009 3:53 pm

Hello!
I noticed an interesting bug's in the latest version of Avant(11.7 build 39), just one of the pages saved in my Auto Fill will not open fully as they should, here are photos to see what I mean!
Thanks! :)
Avant
Image
IE
Image
Image

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Re: Bug Avant 11.7 build 39

Post by abfan123 » Mon Oct 19, 2009 11:40 am

Hello,
It'd be nice if you could provide the URL.
My guess is that it's a compatibility view issue. Avant is probably displaying this page in IE7 mode while IE in IE8 standards mode.
But please provide the website's URL so that we'll be able to check this.
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Re: Bug Avant 11.7 build 39

Post by BYV79 » Tue Oct 20, 2009 3:10 pm

Hi!
I want first to thank the team for the creation of this browser - for me is the easy and most convenient! Thank's :clap:
I agree with you, and I had such doubts about the problem but it is interesting that it occurs sometimes not always! URL website address is: http://www.muzi4ka.eu :)
Image

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Bug Avant 11.7 build 39

Post by Jasmine » Wed Oct 21, 2009 3:44 am

Seems the site loads fine if only IE is running~
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Re: Bug Avant 11.7 build 39

Post by BYV79 » Wed Oct 21, 2009 3:11 pm

Yes, i had those doubts - it is possible!Thank's
Image

Post Reply