Avant Browser doesn't show some pictures

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
sidefx88
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Thu Jun 14, 2007 1:08 am
Avant Version:

Avant Browser doesn't show some pictures

Post by sidefx88 » Tue Oct 13, 2009 11:15 pm

Hi!

Since Avant Browser 10.x I've noticed that some pictures, images and videos are not shown (maybe due to the html method used to show the pictures...)

Examples: here, the pictures below "Series" are not shown at all in Avant Browser (any version since 10.x to 11.7 build 39), but in Orca Broswer or Firefox, or Internet Explorer 7/8 (all of them under XP and Vista).

http://www.argenteam.net

And here, the video player just don't show up in Avant Browser, but it does on the other browsers:

http://video.globo.com/Videos/Player/En ... RA,00.html

These are just two examples, but it happened a lot of times browsing under Avant.

Please, fix this bug :)

Cheers!

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: Avant Browser doesn't show some pictures

Post by kudos » Tue Oct 13, 2009 11:44 pm

Have you tried switching Avant to use IE8 rendering - it uses IE7 by default. See this article for more info.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

sidefx88
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Thu Jun 14, 2007 1:08 am
Avant Version:

Re: Avant Browser doesn't show some pictures

Post by sidefx88 » Tue Oct 13, 2009 11:52 pm

I didn't install Internet Explorer 8 in my main computer (the one which I actually use).

Does this trick work with Internet Explorer 7 installed?

The strange thing is that in IE7 I see that pictures fine.

Greetings

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: Avant Browser doesn't show some pictures

Post by kudos » Wed Oct 14, 2009 12:17 am

No, it is just for systems with IE8 installed.

I have just had a proper look at argenteam.net and the image paths contain the word "banners" which is blocked by Avant's ad blocker. To allow them go to Tools >> Avant Browser Options >> AD Blocker >> Exceptions List and add http://www.argenteam.net/images/banners/*.jpg
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

sidefx88
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Thu Jun 14, 2007 1:08 am
Avant Version:

Re: Avant Browser doesn't show some pictures

Post by sidefx88 » Wed Oct 14, 2009 12:22 am

kudos! it worked pretty fine including the exceptions in the ad blocker! =)

Thanks a lot!

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: Avant Browser doesn't show some pictures

Post by kudos » Wed Oct 14, 2009 12:34 am

To get the videos in video.globo.com working, try adding this exception: http://ads.img.globo.com/realmedia/ads/ ... ocom/*.swf
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

Post Reply