bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
bradar
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 57
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:47 pm
Avant Version:

bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by bradar » Mon Oct 05, 2009 2:20 am

for the past few weeks, whenever I go to Bank of America (http://www.bankofamerica.com) the site tries to open some type of popup window which causes Avant to suddenly minimize itself and I can never get Avant to restore (un-minimize) because it keeps minimizing again. The window that is trying to be opened is: http://www.bankofamerica.com/global/invokepopup.action

I've turned on the Avant and IE7 popup blockers but these have no affect.

Any idea how to fix this problem?

Thanks,
Ben

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by kudos » Mon Oct 05, 2009 3:20 pm

I cannot duplicate your problem - can you provide more info: Avant Browser version, Windows Version, Internet Explorer version, URL of page which causes the problem (or preceding page with link) - thanks.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

bradar
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 57
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:47 pm
Avant Version:

Re: bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by bradar » Mon Oct 05, 2009 5:04 pm

kudos wrote:I cannot duplicate your problem - can you provide more info: Avant Browser version, Windows Version, Internet Explorer version, URL of page which causes the problem (or preceding page with link) - thanks.
Yes, I can't repeat the problem at my office, either; however, but I DO have the problem at home where I probably don't have all the sophisticated popup blocking & firewall software.

Avant - 11.7 bld39
IE7
https://www.bankofamerica.com/index.jsp (tries to open: http://www.bankofamerica.com/global/invokepopup.action )

Thanks,
Ben

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by AXEMAN » Mon Oct 05, 2009 5:10 pm

Hello bradar you do have internet explorer 7 i see do you have this problem with other browsers.??? :)

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by kudos » Mon Oct 05, 2009 6:02 pm

You did not mention which version of Windows? Also, do both have IE7?
If you suspect that your configuration files are corrupted, remove them.
Delete these: %appdata%\Avant Profiles\.default\conf.* and %appdata%\Avant Profiles\.default\conf\*.*
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

bradar
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 57
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:47 pm
Avant Version:

Re: bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by bradar » Mon Oct 05, 2009 6:21 pm

yes, IE7 == Internet Explorer 7 on BOTH machines as well as Win XP Pro SP3 on both.

I have no reason to suspect corrupt config files because I have no problems on any other sites.

The OTHER major problem I have with Avant (AND firfox, for that matter) is that it often crashes - probably because I have a tendency to open MANY tabs at the same time, some of which load videos - NO, not p*rn - let's keep it clean - the videos are for various internet marketing sales pages)

.

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: bankofamerica popup causes Avant to minimize itself

Post by kudos » Tue Oct 06, 2009 4:32 pm

The reason that I mention corrupted settings is that it should behave identically on both computers.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

Post Reply