favicons ... not all displayed,why?

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
User avatar
DD9KWA
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Wed Nov 01, 2006 12:10 pm
Windows Version: Status: Beginner
Avant Version: from may 18th
IE Version: on 7
Location: Germany
Contact:

favicons ... not all displayed,why?

Post by DD9KWA » Mon Aug 04, 2008 2:28 pm

this is a example-url of my problem: https://banking.postbank.de/app/static/ ... avicon.ico

this is a favicon from my online-bank. This favicon on firefox is wonderful to show
(sorry for my english language, is not good:)
Here in my avant is tis not displayed. What can i do, to show this icons also here in avant?

my system is vista-home-premium wit 4 gb of ram
System: Vista Home-Premium+SP1+32 Bit - CPU: Intel Core 2 E8400 (9 x 333) -
memory: 4 GB - TFT: 22" - Powersupply: 700Watts - 2 SATA-Harddisks -
Graphiccard: nVIDIA GeForce 8600 GT - Powerindex: 4,8

bye from DD9KWA

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by Jasmine » Tue Aug 05, 2008 1:21 am

Hello, it can be shown in Orca as well but not in IE. This problem might relate to the engine. You know Avant is based on IE's engine.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
DD9KWA
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Wed Nov 01, 2006 12:10 pm
Windows Version: Status: Beginner
Avant Version: from may 18th
IE Version: on 7
Location: Germany
Contact:

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by DD9KWA » Tue Aug 05, 2008 11:04 am

hi jasmine,
yes, Avant is based on IE. But ... what is Orca :()
this question is in my Profile placed. Without their answer it not to be stored.
(please sorry for this word-combination ... i have this translated with a translater into the internet)

I have a pic attached,exampled on IE
Attachments
ie.png
this is in my ie7,but ... in Avant is this not
ie.png (25.55 KiB) Viewed 2222 times
System: Vista Home-Premium+SP1+32 Bit - CPU: Intel Core 2 E8400 (9 x 333) -
memory: 4 GB - TFT: 22" - Powersupply: 700Watts - 2 SATA-Harddisks -
Graphiccard: nVIDIA GeForce 8600 GT - Powerindex: 4,8

bye from DD9KWA

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by Jasmine » Tue Aug 05, 2008 11:44 am

Hi, could you see the icon in IE? I cant see the icon in IE6 and thus it can't be shown in Avant as well since Avant is based on IE. Though I didn't test it in IE7 but I'll do it tomorrow at my office's machine.

Orca is Avant's sister browser based on firefox's engine Gecko. You mentioned that icon can be shown in firefox and I'd tested it can be shown in Orca as well. You can download and try it.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
DD9KWA
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Wed Nov 01, 2006 12:10 pm
Windows Version: Status: Beginner
Avant Version: from may 18th
IE Version: on 7
Location: Germany
Contact:

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by DD9KWA » Tue Aug 05, 2008 12:02 pm

high jasmine :) (here comes the translated text)

thank you for the references. yes, I had this picture from the IE7. There me many icons are shown. In the Avant unfortunately only some of it.

So, i can download the Orca? ... Okay. There I search times. Is this a Standalone-Browser or a merge in Avant itself?

(i hope you can me understand ... is a litte difficult for me :)
System: Vista Home-Premium+SP1+32 Bit - CPU: Intel Core 2 E8400 (9 x 333) -
memory: 4 GB - TFT: 22" - Powersupply: 700Watts - 2 SATA-Harddisks -
Graphiccard: nVIDIA GeForce 8600 GT - Powerindex: 4,8

bye from DD9KWA

User avatar
DD9KWA
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Wed Nov 01, 2006 12:10 pm
Windows Version: Status: Beginner
Avant Version: from may 18th
IE Version: on 7
Location: Germany
Contact:

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by DD9KWA » Tue Aug 05, 2008 12:44 pm

add Remark on 14:45 oClock localtime.

also ... it is the same as in the Avant… unfortunately :( ->in Orca
System: Vista Home-Premium+SP1+32 Bit - CPU: Intel Core 2 E8400 (9 x 333) -
memory: 4 GB - TFT: 22" - Powersupply: 700Watts - 2 SATA-Harddisks -
Graphiccard: nVIDIA GeForce 8600 GT - Powerindex: 4,8

bye from DD9KWA

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by Jasmine » Wed Aug 06, 2008 2:43 am

Hello, I understand. Yes,both Avant and Orca can't show them right now as it needs some time to do. I'll put this problem down, it might be realized in the future.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
robc
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 988
Joined: Fri Dec 12, 2003 3:33 pm
Windows Version: Vista Ultimate SP1
Avant Version: 11.6 Build 20
IE Version: 7
Location: Italy

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by robc » Wed Aug 06, 2008 7:27 am

Jasmine, IE7 displays the favicon in the address bar and page tab, though it doesn't display it IN the page as it should, like it does, for example, with http://www.libero.it/favicon.ico; Avant 11.7 beta 3 correctly displays the latter both in the address bar and in the tab but doesn't display at all the former, as DD9KWA pointed out. So it seems it's not an IE issue, at least not for IE7.
Image formerly known as Image

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by Jasmine » Wed Aug 06, 2008 12:21 pm

Yes,I forgot to explain it clearly .In the tab,Avant can only display the favicon under the url using http but not https protocol.
In the address bar,Avant can only display the favicon located in the root.

Both of the problems won`t be solved soon.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
DD9KWA
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Wed Nov 01, 2006 12:10 pm
Windows Version: Status: Beginner
Avant Version: from may 18th
IE Version: on 7
Location: Germany
Contact:

Re: favicons ... not all displayed,why?

Post by DD9KWA » Wed Aug 06, 2008 1:58 pm

->Jasmine
Okay, i waiting of the futured features :) Thanx for the tip with Orca.

->robc
you have the Avant Browser 11.7? Uff :) ... I have the actual Avant Browser 11.6 Build 20, Released 6.23.2008 (actual here in germany:)
as I already to Jasmine mean … I waiting … is nothing terribly important:)

(ohoh hihihi, this english words ... now, i do the best :)
System: Vista Home-Premium+SP1+32 Bit - CPU: Intel Core 2 E8400 (9 x 333) -
memory: 4 GB - TFT: 22" - Powersupply: 700Watts - 2 SATA-Harddisks -
Graphiccard: nVIDIA GeForce 8600 GT - Powerindex: 4,8

bye from DD9KWA

Post Reply