Page 1 of 1

"find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 6:58 pm
by GULLUWING
I use AB 11.7 build 23 and in this new version the "find in this page" tool doesn't work. I consider this a very useful tool. Can you help me?
thank you

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 7:39 pm
by kudos

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 7:50 pm
by GULLUWING
I'm not using google toolbar
kudos wrote:Maybe this may help: Ctrl+F doesnt work with Google toolbar

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 8:07 pm
by kudos
Do both the keyboard shortcut (CTRL+F) and the menu item (Edit >> Find on this page) not work?
What is your Windows and IE version?

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 8:18 pm
by GULLUWING
no they don't work. Iuse IE 8
kudos wrote:Do both the keyboard shortcut (CTRL+F) and the menu item (Edit >> Find on this page) not work?
What is your Windows and IE version?

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 8:20 pm
by addonsfan
Tools > Avant Browser options > Add-ons. Disable EVERYTHING, and try again.
If that works, you can enabled the previously enabled, one-by-one. After enabling one of them, go back and check if it is still working. When you enabled one of them and it stops working, please let us know what it was that was breaking it.

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 10:07 pm
by GULLUWING
the only one enabled was roboform; I disabled it and after I enabled but nothing changes

addonsfan wrote:Tools > Avant Browser options > Add-ons. Disable EVERYTHING, and try again.
If that works, you can enabled the previously enabled, one-by-one. After enabling one of them, go back and check if it is still working. When you enabled one of them and it stops working, please let us know what it was that was breaking it.

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 10:32 pm
by kudos
GULLUWING wrote:
kudos wrote:What is your Windows and IE version?
Iuse IE 8
Windows version? Also is anything else running? (I once had a similar problem when I tried Kaspersky)

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 10:58 pm
by GULLUWING
win xp and I have always used kaspersky internet security even in earlier versions
kudos wrote:Windows version? Also is anything else running? (I once had a similar problem when I tried Kaspersky)

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Mon Apr 06, 2009 11:20 pm
by kudos
Can you try to disable KIS to see if it makes any difference.

If you go back to a previous version of Avant, does the find dialog work?

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Tue Apr 07, 2009 6:39 am
by GULLUWING
now it works:I disabled and after enabled kaspersky
kudos wrote:Can you try to disable KIS to see if it makes any difference.

If you go back to a previous version of Avant, does the find dialog work?

Re: "find in this page" doesn't work

Posted: Tue Apr 07, 2009 9:24 am
by kudos
Good, thanks for confirming. I don't know why KIS causes problems, but I have read that it does mess up the IE8 install on some systems. They recommended uninstalling KIS, then installing IE8, then reinstalling latest KIS. Anyway, glad that it's resolved.