Avant Won't Display Site

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
kirbyk
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Sun Feb 27, 2005 1:47 pm
Avant Version:

Avant Won't Display Site

Post by kirbyk » Thu Jan 15, 2009 10:00 pm

This site: http://realredskins.com/ won't display in Avant, but displays fine in IE7 and FF3. The site shows, but I immediately get a popup that says "Internet Explorer can't open the Internet site http://realredskins.com/. Operation Aborted". When I click the OK button, the site goes blank.

Like I said, IE and FF work perfectly, so I know it's not a site problem, but an Avant problem. This started about a week ago.

What's happening?

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Re: Avant Won't Display Site

Post by abfan123 » Thu Jan 15, 2009 10:36 pm

Hello,
Weird, I'm getting the same thing with IE.
You may work around this problem by disabling scripts while visiting this website.
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

kirbyk
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Sun Feb 27, 2005 1:47 pm
Avant Version:

Re: Avant Won't Display Site

Post by kirbyk » Thu Jan 15, 2009 10:38 pm

Interesting. Site comes right up in IE for me. What version of IE do you use? 7 shows it normally for me.

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Re: Avant Won't Display Site

Post by abfan123 » Thu Jan 15, 2009 10:41 pm

Ok, This website seems to load okay in the compatibility mode in IE8, But not in the standards mode.
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

kirbyk
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Sun Feb 27, 2005 1:47 pm
Avant Version:

Re: Avant Won't Display Site

Post by kirbyk » Thu Jan 15, 2009 10:43 pm

I disabled scripts and I can view it now. Just gotta remember to turn them off for this site then turn them back on for others. Is there anyway to use a white list/black list approach for scripts?

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Re: Avant Won't Display Site

Post by abfan123 » Thu Jan 15, 2009 11:02 pm

Well, It's quite impossible to disable scripts just for certain sites in Avant (Even though it've been requested multiple times), But there's a way to add this website to the restricted zone in IE (Just go to Tools>Internet Options...>Security>Restricted Sites>Sites & add http://realredskins.com/)
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

kirbyk
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Sun Feb 27, 2005 1:47 pm
Avant Version:

Re: Avant Won't Display Site

Post by kirbyk » Thu Jan 15, 2009 11:04 pm

What are the implications of moving a site into the restricuted zone? I've never done that before.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Avant Won't Display Site

Post by Jasmine » Fri Jan 16, 2009 2:42 am

I can't open the site in ie8, firefox and opera as well.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: Avant Won't Display Site

Post by AXEMAN » Sat Jan 17, 2009 8:51 pm

I just tried with avant as my default it almost opened fully then it said IE operation failed and cannot open page. For firefox make sure the flash player is installed for firefox.

Post Reply