error message

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
jen jen
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sat Feb 23, 2008 8:12 am
Windows Version: win 7
Avant Version: 2013 build 107
Default engine: IE
IE Version: 9
Skin: crystal

error message

Post by jen jen » Sat Feb 23, 2008 8:15 am

i constantly get an error message
Attachments
untitled.JPG

User avatar
Noyb
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 599
Joined: Wed May 23, 2007 6:48 pm
Windows Version: XP Home, Pro - up to date
Avant Version: 11.7 B23
IE Version: I.E. 7
Location: California, USA
Contact:

Re: error message

Post by Noyb » Sat Feb 23, 2008 4:18 pm

Hi there,
Did you make sure a firewall or other security program isn't blocking Avant?
Intel Pentium M 1.73 GHz processor, Intel Pentium 4 Duo-core 3 GHz
1 GB RAM
Windows XP Home, Pro - Service Pack 3
Avant Browser 11.7 Build 23
Internet Explorer 7
AVG Antivirus Free Edition 8.0
Windows Firewall

jen jen
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sat Feb 23, 2008 8:12 am
Windows Version: win 7
Avant Version: 2013 build 107
Default engine: IE
IE Version: 9
Skin: crystal

Re: error message

Post by jen jen » Sun Feb 24, 2008 7:32 am

of course

User avatar
Noyb
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 599
Joined: Wed May 23, 2007 6:48 pm
Windows Version: XP Home, Pro - up to date
Avant Version: 11.7 B23
IE Version: I.E. 7
Location: California, USA
Contact:

Re: error message

Post by Noyb » Sun Feb 24, 2008 3:35 pm

It could be a corrupt installation. Did you try uninstalling and reinstalling Avant?
Intel Pentium M 1.73 GHz processor, Intel Pentium 4 Duo-core 3 GHz
1 GB RAM
Windows XP Home, Pro - Service Pack 3
Avant Browser 11.7 Build 23
Internet Explorer 7
AVG Antivirus Free Edition 8.0
Windows Firewall

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: error message

Post by hornakapopolis » Sun Feb 24, 2008 6:43 pm

Were you upgrading Avant or was this a new installation?

jen jen
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sat Feb 23, 2008 8:12 am
Windows Version: win 7
Avant Version: 2013 build 107
Default engine: IE
IE Version: 9
Skin: crystal

Re: error message

Post by jen jen » Fri Mar 07, 2008 3:53 pm

I am useing this browser for a couple of years now.
i just reinstalled windows and avant browser.
besides the error, the browser gets stuck alot.
but it's a weird stuck, i press a link and it doesn't do any thing, i try to write something for example in a search engine and it doesn't write, it doesn't open new pages, but i can go from tab to tab.
please help
i really like the browser and will hate to find a new one

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: error message

Post by hornakapopolis » Fri Mar 07, 2008 3:55 pm

When that happens, try clicking the Search the Web button on the search bar. There were people running into that a while ago and the couple of times it happened to me, that got things going again. It didn't happen enough to me, though, to be able to determine what was causing it.

Post Reply