RSS feed not working

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
Aelux
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu May 10, 2007 12:29 pm
Avant Version:

RSS feed not working

Post by Aelux » Thu May 10, 2007 12:31 pm

I went to a site which has an RSS feed but the browser doesn't seem to be detecting it and i'm not sure what to do. All the options for RSS feed in the options are checked.

User avatar
KY Dave
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 390
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:53 pm
Windows Version: XP Home, Pro, Vista, Win 7
Avant Version: 11.7 build 46SR
IE Version: 8.0.7600.3865
Location: Burkesville, KY
Contact:

Post by KY Dave » Thu May 10, 2007 2:42 pm

AVANT does NOT detect RSS Feeds automatically.

You must COPY THE SHORTCUT and in FEEDS, ADD NEW FEED.

Then AVANT will probably display the feed info.
KY Dave

Family Blog

Aelux
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu May 10, 2007 12:29 pm
Avant Version:

Re: RSS feed not working

Post by Aelux » Thu May 10, 2007 11:57 pm

Is there a reason why it does not automatically detect? I would think it not much more effort to have it auto-detect. Most of your mainstream browsers, IE, firefox, opera, maxthon, just to name a few have auto detect RSS feeds....

Will it eventually support this do you think?

User avatar
KY Dave
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 390
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:53 pm
Windows Version: XP Home, Pro, Vista, Win 7
Avant Version: 11.7 build 46SR
IE Version: 8.0.7600.3865
Location: Burkesville, KY
Contact:

Post by KY Dave » Fri May 11, 2007 11:24 am

My guess is the developer doesn't choose to detect RSS Feeds automatically.

It has been requested and you can add your support to the request at the link below...
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=10518
KY Dave

Family Blog

Post Reply