Can't run Version 11 build 15

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
gleninnevada
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Oct 11, 2006 5:04 pm
Avant Version:

Can't run Version 11 build 15

Post by gleninnevada » Wed Oct 11, 2006 5:10 pm

HI. I just installed version 11, build 15 and it won't run. The splash screen comes up (with the wrong version and build on it) and that's it. In other words all I get is a splash screen. :cry:

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Can't run Version 11 build 15

Post by bigC » Wed Oct 11, 2006 6:50 pm

Make sure no avant.exe process is running (check taskmanager) then uninstall & reinstall Avant. It sounds like a corrupt install, you may want to redownload the installer before installing as well.

Sergei
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2488
Joined: Fri Sep 19, 2003 5:09 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Galway, Ireland
Contact:

Post by Sergei » Wed Oct 11, 2006 8:02 pm

Either I renamed the wrong file when I saved it, or build 15 displays build 12 on the splash screen.

Could it be that there is no build 15, that it's just a typo at MajorGeeks?

Edit: No, I must've made a mistake the first time I downloaded it - that or used a link that hadn't been updated. I do have build 15 now and it's working fine.
My Cartoons
:
IE7 ][ Windows XP Tablet PC Edition 2005 ][ Avast! Antivirus ][ Kerio Firewall ][ DSL

Post Reply