Page 1 of 1

*** Missing Quick Search ***

Posted: Tue Oct 10, 2006 1:14 pm
by 2886ng
Some userIDs logging in the same PC have missing quick search list. Is there anyway I could replicate the quick search for these userIDs?

There is no problem on v10.

Thank you very much.

Posted: Tue Oct 10, 2006 4:59 pm
by MysteryFCM
Moved to Avant Browser Help, from Forum Errors

Re: *** Missing Quick Search ***

Posted: Tue Oct 10, 2006 6:11 pm
by scubamaster
This thread will help you to set-up your quick search strings:

http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=16042

Re: *** Missing Quick Search ***

Posted: Tue Oct 10, 2006 7:10 pm
by bigC
scubamaster wrote:This thread will help you to set-up your quick search strings:

http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=16042
That doesn't have anything to do with quick searches.

What do you mean by userIDs? you mean Windows accounts?

Re: *** Missing Quick Search ***

Posted: Wed Oct 11, 2006 11:58 am
by 2886ng
I am referring to the Quick Search List. Yes, it is Windows User Accounts.

I was 'digging' in the respective "Documents and Settings" of each user account and Windows Registry. But in vain. I just couldnt locate the info that contains the Quick Search Listing

Thank you.

Posted: Wed Oct 11, 2006 4:13 pm
by MysteryFCM
If you are using online storage, this information (to my knowledge) is stored online. Otherwise it is in;

%userprofile%\Application Data\Avant Profiles\[profile]\conf.dat
%userprofile%\Application Data\Avant Profiles\[profile]\conf\conf.dat

I list both of them as we're not sure which file contains which data (one contains settings, the other contains configurations)

Re: *** Missing Quick Search ***

Posted: Thu Oct 12, 2006 1:49 pm
by 2886ng
BINGO!

Thank you. Problem solved. If possible, I would like to know what is the cause of the problem. Thank you very much.