Can anyone else create a new online storage account?

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Can anyone else create a new online storage account?

Post by hornakapopolis » Fri Oct 06, 2006 2:32 pm

Can anyone else create a new online storage account?

I'm getting that the server isn't available.

User avatar
skyquakes
Newbie
Newbie
Posts: 28
Joined: Thu Sep 21, 2006 5:15 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Turkey

Post by skyquakes » Fri Oct 06, 2006 5:57 pm

sometimes same error here.. and also now !

User avatar
x-15a2
Newbie
Newbie
Posts: 46
Joined: Wed Dec 10, 2003 6:25 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Re: Can anyone else create a new online storage account?

Post by x-15a2 » Sat Oct 14, 2006 11:16 am

I wasn't having this problem `til I updated to build 15, now I get the error all of the time.
Last edited by x-15a2 on Sat Oct 14, 2006 3:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Sat Oct 14, 2006 3:15 pm

I couldn't do it from my office or from my home, but when I logged onto the forum server and tried it from there, it worked fine. Anderson also sent me an e-mail saying he wasn't having any problems.

Maybe an IP block is banned somewhere? (I can't test either of my computers right now.)

User avatar
x-15a2
Newbie
Newbie
Posts: 46
Joined: Wed Dec 10, 2003 6:25 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Re: Can anyone else create a new online storage account?

Post by x-15a2 » Sat Oct 14, 2006 3:22 pm

Was on my home network yesterday, could not connect to server. Tried again this morning, same network, same workstation, all is well.

The initial message that I was receiving was that my password may have changed (which was true), but when I would enter my new password, I would get the message that the server was not available. Exact same scenario this morning and everything worked. I think that something was wrong with the server.

Post Reply