I can't open any link anymore .......... Please help

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
T_allajami
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Oct 03, 2006 6:40 pm
Avant Version:

I can't open any link anymore .......... Please help

Post by T_allajami » Wed Oct 04, 2006 12:12 am

hello
been using ab for a few years and was very happy untill
i installed vers.11.5

i can't open any link anymore
any bookmark I try, I just get a blank page
what could it be?

please help
thank you for your time
all the best
:cry:

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Post by MysteryFCM » Wed Oct 04, 2006 12:24 am

Are you running Avant in an admin account, or a limited account?

Which version of Avant are you currently running?, with which version of Windows?

T_allajami
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Oct 03, 2006 6:40 pm
Avant Version:

Re: I can't open any link anymore .......... Please help

Post by T_allajami » Wed Oct 04, 2006 1:44 am

My avant browser v 11.0 build 11
and i'm admin in my PC
before this vergin i was useing all oldest vergin without any problem, so i wanna your help pleas ......... :cry:

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Wed Oct 04, 2006 12:24 pm

Does exporting your Favorites in IE and then Importing them (using File -> Import -> Bookmarks from Mozilla/Firefox) into Avant correct the problem?

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: I can't open any link anymore .......... Please help

Post by bigC » Wed Oct 04, 2006 6:25 pm

Check your firewall, make sure AB has access to the internet.

Post Reply