Version 11.0: Where did the RoboForm toolbar go?

Moderators: André, AvantGuard

Post Reply
tantejoan
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Sep 25, 2006 1:59 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Version 11.0: Where did the RoboForm toolbar go?

Post by tantejoan » Wed Sep 27, 2006 5:54 pm

I know I can attach a RoboForm toolbar to the bottom of most windows by clicking Show Toolbar from the system tray icon, but I am accustomed to a RoboForm toolbar option in the AB View Menu. It's more convenient. Does AB wish to encourage us to use its new save-login feature by a constant (and annoying) query to save login information rather than use RF? The whole point of going to RoboForm2Go is to have easy access and be private, something this new function makes difficult.

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Post by abfan123 » Wed Sep 27, 2006 5:58 pm

Hello,
The IE toolbars behavior has been changed in AB11.
Now it's able to support most of the IE toolbars.To activate the RoboForm toolbar,Please go to Tools>Avant Browser Options>Add-ons & check Roboform toolbar & Roboform helper (roboform.dll).
Then,Go to View>Toolbars and tick RoboForm.
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

tantejoan
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Sep 25, 2006 1:59 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Re: Version 11.0: Where did the RoboForm toolbar go?

Post by tantejoan » Wed Sep 27, 2006 6:07 pm

Ahhhhh, my old friend is back! Thanks much. One never knows how much of a difference a little program can make until it's gone.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Wed Sep 27, 2006 6:28 pm

You can turn off Avant's AutoFill prompt by unchecking Tools -> Avant Browser Options -> Auto-Complete -> Prompt to save logins

splash027
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Oct 01, 2006 7:15 am
Avant Version:

Re: Version 11.0: Where did the RoboForm toolbar go?

Post by splash027 » Sun Oct 01, 2006 7:18 am

I managed to get the icons (fill forms, save, options) but I can't get the text that goes with the icons.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Sun Oct 01, 2006 11:30 am

In RoboForm's options, try Toolbar -> Toolbar buttons style and whatever selection you want.

Also, please verify, but this doesn't sound like a related issue to this thread and should probably go in one of its own. I can split it if I'm not misunderstanding.

Post Reply