Page 1 of 2

Problems with skin on latest build 11.5 build 9 [Resolved]

Posted: Tue Jun 19, 2007 4:36 pm
by Mriana
I upgraded to the lastest build and even the skins that come with it do not seem to work. It is telling me to update my skin builder, but it is the same one. I tried reinstalling it, but no luck with skins.

Any idea on how to solve this problem?

BTW, it won't even show buttons for what is what, but my bookmarks are there, just no button icon label or words.

Posted: Tue Jun 19, 2007 5:44 pm
by hornakapopolis
When you select one of Avant's built-in skins, have you restarted Avant? This is working for others.

Posted: Tue Jun 19, 2007 6:03 pm
by Mriana
Yes, I have and it still says the skin you are using is not designed for the current browser. Then it asks me to update the skin maker, but it's a skin that comes with the browser and not one that I made. It does the same with the the once I made too.

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Tue Jun 19, 2007 6:24 pm
by Moby
I seem to have the same problem.

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Tue Jun 19, 2007 10:01 pm
by Sara
Try Crystal or one of the ones in the download section labeled "updated for 11.5".

If that doesn't work you've probably gotten a corrupt download file and the default skin file is missing or damaged. Try reinstalling.

If that doesn't work I'll upload the current default sskin to the skin site and you can use it to replace yours. This was the issue with missing icons a few builds back. The current skin list will show older skins that you've downloaded that won't work with the current build--which is odd, I know.

Sara :)

Posted: Tue Jun 19, 2007 10:05 pm
by Mriana
Well, I already tried crystal and that didn't work, so I'll try redownloading it and see what happens. Thanks.

Posted: Tue Jun 19, 2007 10:11 pm
by Mriana
OK Crystal now works now that I have redownloaded it, but the one I made doesn't. That's ok. I can wait until you update that as long as I know which button is whice for the time being. Thanks.

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Tue Jun 19, 2007 10:15 pm
by Sara
Your Skinmaker should work now too--try updating it yourself. If you have problems you'll have to ask to have the specific skin updated when one of us has the time--no way can we just update nearly 600 skins!

Sara :)

Posted: Tue Jun 19, 2007 10:30 pm
by Mriana
Is there another Skin Maker other than the one that is on the page of 11.5 build 8? I still can't seem to get the skin I made to work even though I've redownloaded the Skin Maker. :(

Posted: Tue Jun 19, 2007 10:53 pm
by bigC
Ugh, Anderson still has the old one on the homepage. :roll: New skinmaker is here,
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 724#124724

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Wed Jun 20, 2007 2:19 am
by Mriana
Found it! And it works! Thanks. :D I now have my Lwaxana Troi skin back again. *Mriana does happy dance* :lol:

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Wed Jun 20, 2007 5:22 am
by Sara
How about uploading it so we can share--I know that's not one of our older skins--I'd remember that one!

Sara :D

Posted: Wed Jun 20, 2007 4:04 pm
by Mriana
Where do I upload it? It's nothing fancy, but I like it and don't mind sharing it.

Posted: Wed Jun 20, 2007 7:33 pm
by bigC
Mriana wrote:Where do I upload it? It's nothing fancy, but I like it and don't mind sharing it.
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 368#126368

Posted: Wed Jun 20, 2007 10:19 pm
by Mriana
Um, mine doesn't have the pic like a wallpaper in the middle of it. It's just one the tool bars. :?

It says no such user exists? :?:

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Wed Jun 20, 2007 10:22 pm
by Sara
Toolbars are fine! If you look under "Background" Skins you'll see a couple like that.

Sara :D

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Wed Jun 20, 2007 10:35 pm
by Mriana
It's not working for me. It insists I do not exist, yet I have 8 posts (now 9) and I'm logged onto the board. I don't get it. :(

Posted: Wed Jun 20, 2007 11:04 pm
by bigC
From the post I linked to,
Sara wrote:After you upload your info you'll get a message that the user doesn't exist. Ignore it. One of the mods will then approve it so it won't appear immediately--no need for multiple uploads--even though it looks that way.
Your skin,
http://forum.avantbrowser.com/dload.php ... ile_id=365

Posted: Wed Jun 20, 2007 11:38 pm
by Mriana
Did the skin come with it? :?

Re: Problems with skin on latest build 11.5 build 9

Posted: Wed Jun 20, 2007 11:41 pm
by Sara
Yep--it looks good. I noticed you used your base picture instead of the toolbars, but that's OK.

Sara :D