Default skin

Post general questions related to skin development here. Skins in development may also be placed here to solicit comments.
Forum rules
When posting a topic about a new skin you have released, follow the sample posts here. If your post does not closely resember the sample post, you risk getting it deleted. This is not to try to make you life difficult, it is to keep a consistent look throughout the forum to assist the downloaders.

Default skin

Postby Sara » Thu Aug 24, 2006 4:51 am

Anyone know why I can't open the default skin in the Skin Maker? I either get a message that it's in use (I had Avant closed) or one that says "invalid stream format".

Sara :?:
Sara
User avatar
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
 
Posts: 6235
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Location: Butler, PA
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Top

Post Reply #1 by hornakapopolis » Thu Aug 24, 2006 2:29 pm

I don't know, but I get that "invalid stream format" when I try to open old skins in the new skin maker.

Which default are you trying to open. The one in the Avant Browser folder or the one that comes with the skin maker?
hornakapopolis
User avatar
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
 
Posts: 10988
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Location: Ohio, USA
Windows Version: Windows 7 Pro 64
Avant Version: 2014
Default engine: Firefox / Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Top

Re: Default skin

Post Reply #2 by Sara » Thu Aug 24, 2006 9:47 pm

The one in the Avant Browser Folder. I want to replace all of those black system icons so if I see a skin I like I can use it without a major overhaul. Not likely since I've used the ssame skin--yours-- for over a year and it opened fine in the Skin Maker.

Sara :)
Sara
User avatar
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
 
Posts: 6235
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Location: Butler, PA
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Top

Re: Default skin

Post Reply #3 by bigC » Thu Aug 24, 2006 10:33 pm

Try changing those buttons as soon as you open skin maker then just save over default.skn :wink:
bigC
User avatar
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
 
Posts: 7239
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Location: New York
Windows Version: 8.1
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Top

Re: Default skin

Post Reply #4 by Sara » Fri Aug 25, 2006 4:17 am

Worked like a charm!

Sara :D
Sara
User avatar
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
 
Posts: 6235
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Location: Butler, PA
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Top


Return to Skin Development and Discussion



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

ABPro style designed by Statm1