Edit configuration proxy

Suggestions for making Orca Browser even better go here. Note that Orca is no longer in development, and no new builds or versions of Orca are planned.

Edit configuration proxy

Postby odaniep58 » Thu Oct 01, 2009 8:07 am

It possible he could EDIT the Bypass proxy for change?
Now you must create a new proxy and modify or add Bypass and after that remove the old proxy.
Thank you.
odaniep58
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 01, 2009 7:58 am
Windows Version: WINDOWS XP
Avant Version: 11.7 bild 39
IE Version: 7
Top

Re: Edit configuration proxy

Post Reply #1 by ehliel » Wed Apr 07, 2010 4:17 am

1-
Edit Proxy in Avant Browser
BUG!
Please Avant Fix this bug in your next version

2-
Cannot Copy Or Paste when you use right click in all Avant Menu (Like Bookmarks or AutoFill)
BUG!
Please Avant Fix this bug in your next version
ehliel
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 07, 2010 4:11 am
Windows Version: XP
Avant Version: 11.7
IE Version: 8.0
Top

Re: Edit configuration proxy

Post Reply #2 by DrWatson » Wed Apr 07, 2010 1:28 pm

Please, add support for SOCKS proxy settings. Moreover Gecko engine fully supports SOCKS. SOCKS settings through Gecko interface not perceived Orca.
DrWatson
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 09, 2008 11:01 am
Windows Version: WinXP SP3
Avant Version: None
IE Version: 8.0, don't use
Top

Re: Edit configuration proxy

Post Reply #3 by André » Thu Apr 08, 2010 12:39 am

You can change the proxy settings in about:config. Change network.proxy.socks to the url, network.proxy.socks_port to the port, and network.proxy.type to "1".
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6
André
User avatar
Offline
Administrator
Administrator
Avantus Maximus
 
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Top

Re: Edit configuration proxy

Post Reply #4 by DrWatson » Thu Apr 08, 2010 2:25 pm

André wrote:You can change the proxy settings in about:config. Change network.proxy.socks to the url, network.proxy.socks_port to the port, and network.proxy.type to "1".

Thank you!

These settings through about:config will take effect? Proxy SOCKS settings through Gecko interface not perceived Orca.
DrWatson
Offline
Newbie
Newbie
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 09, 2008 11:01 am
Windows Version: WinXP SP3
Avant Version: None
IE Version: 8.0, don't use
Top

Re: Edit configuration proxy

Post Reply #5 by André » Thu Apr 08, 2010 4:32 pm

Yes, they work.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6
André
User avatar
Offline
Administrator
Administrator
Avantus Maximus
 
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Top


Return to Orca Browser Requests



Who is online

Users browsing this forum: No registered users

ABPro style designed by Statm1