I seem to have killed cookies and have to log in everywhere.

Resolved Orca Help issues and Bug Reports can be found here. Orca is a legacy browser that is no longer supported.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
daddyvortex
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Jul 10, 2010 3:32 pm
Windows Version: Vista Home Premium
Avant Version: N/A
IE Version: N/A

I seem to have killed cookies and have to log in everywhere.

Post by daddyvortex » Mon Jul 12, 2010 3:38 am

This trouble with having to log in at every site (requiring a login ever like Yahoo!) every time I restart Orca began several months ago and I don't recall messing up the cookies. I've been a good boy and tried to find any posts that already handled the problem w/o any success.

In "Tools", "Orca options", "Clear Records", I've unchecked all the boxes w/o getting cookies back (I had been clearing only "Internet Files" upon exit.)

I've looked at everything having to do with "cookies" or "cookie" in about:config and have trued everything that would seem to apply. Now I have an annoying confirm cookie box every time a site offers a cookie. Not that helps the next time I start Orca.

If there's an easy fix, I'd like to do that rather than reset to defaults. BTW, I did reset defaults in "Tools", "Orca options" but that didn't change anything about the cookies problem.

Note, Google Chrome's cookies work OK so I don't think it's anything in the Control Panel, "Internet Options" that's causing the problem.

Oh wise Orca/Avant gurus, help! You're my only hope!

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by kudos » Mon Jul 12, 2010 8:31 am

Yes, I can help, but can you confirm that it is an Orca issue because you posted in the Avant section. If so, I shall move your post over and give you a solution.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

User avatar
knockoutrock
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 55
Joined: Wed Feb 25, 2004 6:04 pm
Avant Version:

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by knockoutrock » Mon Jul 12, 2010 12:39 pm

Hi !

Happen to me 2, when installing the first 2010 release, still suffer
from this have to check old mail for password etc. :^o

Tried later releases but the latter have 2 much problem with taking
CPU power lagging etc. :crazy:

Reinstalled the old version 11,7 build 46 and still waiting for a release
that work without these problems, so far no luck.

daddyvortex
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Jul 10, 2010 3:32 pm
Windows Version: Vista Home Premium
Avant Version: N/A
IE Version: N/A

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by daddyvortex » Mon Jul 12, 2010 2:22 pm

Yes this is Orca V1.2 build 6. Sorry that I didn't post properly.

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by kudos » Mon Jul 12, 2010 7:40 pm

OK, before we start, I have checked your post info and have noticed that you are using an old build of Orca v1.2.6 - there were several silent updates to it which made major changes to the internal workings so I recommend installing the latest build.

Just by doing that, your problem may be resolved. If not, report back and I shall tell you how to dive in and make the required checks and changes.
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by kudos » Mon Jul 12, 2010 7:41 pm

MOVED TO ORCA BROWSER HELP
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

daddyvortex
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Jul 10, 2010 3:32 pm
Windows Version: Vista Home Premium
Avant Version: N/A
IE Version: N/A

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by daddyvortex » Tue Jul 13, 2010 11:52 am

OK, I have installed the very latest build d/l from your link.

There is no change in the cookie problem. :cry:

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by kudos » Tue Jul 13, 2010 3:05 pm

Go to the following URL:

Code: Select all

chrome://browser/content/preferences/preferences.xul
Click on "Privacy"
In the combo box select "Remember history"
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

daddyvortex
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Jul 10, 2010 3:32 pm
Windows Version: Vista Home Premium
Avant Version: N/A
IE Version: N/A

Re: I seem to have killed cookies and have to log in everywh

Post by daddyvortex » Wed Jul 14, 2010 4:09 am

Kudos,

The change you recommended solved the problem. I had some custom mismash instead of the plain "remember history". Wonder how I messed it up, probably messing with about/config.

Thank you very much!

Byron

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users