Next build?

Requests for help with Orca Browser go here. Note that Orca is no longer in development, and no new builds or versions of Orca are planned.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
perrygenie
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Sep 10, 2008 12:09 am
Windows Version: n/a
Avant Version: n/a
IE Version: 7

Next build?

Post by perrygenie » Tue Apr 19, 2011 10:59 pm

Any idea when the next version will be released?

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Next build?

Post by xiaobing » Wed Apr 20, 2011 8:23 am

Orca browser will be merged into Avant browser in the 2011 versions

moll_flanders
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Mon Aug 09, 2010 2:26 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Vers 2010 Bld 127
IE Version: Version 8
Location: Texas, USA

Re: Next build?

Post by moll_flanders » Fri Apr 29, 2011 3:38 pm

I have a silly question - if Orca's going to be merged into Avant, does that mean Orca is going away? Are they in the process right now because my husband can't play YouTube videos or fill out forms. (Strangely enough, mine works just fine.) I can't figure out what the problem is with his.

Anyway, what exactly will happen to Orca?

Thanks in advance!

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 396
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: Xp Pro Sp3 x32 / Windows 7 x64
Avant Version: Avant Browser 2016 build 2
Default engine: Firefox and Chrome Rendering
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Next build?

Post by Crazy_John » Fri Apr 29, 2011 5:29 pm

moll_flanders wrote:...
right now because my husband can't play YouTube videos or fill out forms. (Strangely enough, mine works just fine.) I can't figure out what the problem is with his.
Thanks in advance!
Since when that happened ?
Im with the same problem since yesterday , youtube videos dont work , but flash work on other sites.
Youtube "blocked" the engine version number that orca use ?

Can anyone confirm this problem with youtube videos ?


PS:
I re-instaled orca again and now the midle mouse button works and adblock 1.3.6 too.
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 69&t=27000

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 396
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: Xp Pro Sp3 x32 / Windows 7 x64
Avant Version: Avant Browser 2016 build 2
Default engine: Firefox and Chrome Rendering
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Next build?

Post by Crazy_John » Fri Apr 29, 2011 7:00 pm

Crazy_John wrote: PS:
I re-instaled orca again and now the midle mouse button works and adblock 1.3.6 too.
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 69&t=27000
EDIT:
adblock 1.3.6 just do 50% of the work , some sites still have some adds.

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 396
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: Xp Pro Sp3 x32 / Windows 7 x64
Avant Version: Avant Browser 2016 build 2
Default engine: Firefox and Chrome Rendering
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Next build?

Post by Crazy_John » Fri Apr 29, 2011 11:25 pm

Crazy_John wrote: Im with the same problem since yesterday , youtube videos dont work , but flash work on other sites.
EDIT 2:
Its working again ... :wtf:

Post Reply