Wrong site icons

Requests for help with Orca Browser go here. Note that Orca is no longer in development, and no new builds or versions of Orca are planned.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
mbrazil
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 1966
Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2015 Ultimate Build 28
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: 10
Skin: Monai XP
Location: Grass Valley, CA

Wrong site icons

Post by mbrazil » Sun Apr 17, 2011 7:53 am

For a while now, Orca has been displaying the wrong icons in some of the tabs and for some bookmarks. Some sites get the right icons, but others seem to randomly get icons for other sites or the default globe icon. I've even seen the icons for sites I've never been to before be incorrect. For example, I went to a site for the first time the other day, and it had Microsoft's icon on the tab button, but the site had no connection whatsoever to Microsoft. I know that most of the sites in question that get the default globe icon do have their own custom icons.

Is there any way to set this right without having to start over from scratch by deleting or emptying $.ficn$ ? Enough sites have the correct icons that I don't want to discard all the icon assignments.

I sure wish that Orca had a way for users to control icon assignments so that you could override what it comes up with and force the icon of your choice for sites, especially in the bookmarks.

I'm running the current Avant alpha also, and it doesn't have this problem. Both browsers are set to use the same online storage account, and I know they're both accessing the same data, because when I create a new bookmark in one, it shows up in the other the next time I run it. Why does Orca have this problem when Avant doesn't?

Post Reply