Orca not Running on Vista 64?

Requests for help with Orca Browser go here. Note that Orca is no longer in development, and no new builds or versions of Orca are planned.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
trueenzo
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Oct 03, 2009 12:13 pm
Windows Version: Vista Business 64bit
Avant Version: 11.7
IE Version: 7

Orca not Running on Vista 64?

Post by trueenzo » Sat Oct 03, 2009 12:26 pm

hi there
i was using orca in vista 32 bits and there was no problems
then, because i wanted to add some memory to my pc i changed the os to Vista Business 64bits
and i downloaded the latest version of orca 1.2.0.5
now after installation and restart when i run orca nothing happens
there's a process os orca*32 in processes in task manager after running, but nothing more
is it possible that orca is not compatible with my os ver?
and i have no problems in my work on firefox 3.5.3 or opera 10
tanx for your help

Darklord
Newbie
Newbie
Posts: 28
Joined: Fri Jan 09, 2009 1:15 pm
Windows Version: Vista Home Premium 64-bit
Avant Version: N/A
IE Version: N/A

Re: Orca not Running on Vista 64?

Post by Darklord » Tue Oct 06, 2009 5:03 pm

for what it's worth, orca's running fine here - vista home premium 64-bit. I'm not aware of any relevant differences between home premium and business...

Post Reply