Troubles in AB build 16 & 17

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Fri Jul 31, 2015 7:15 am

It is a copy of system log. No pop uos appeared.
Just after some browsing by AB, I found and got it.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Fri Jul 31, 2015 1:05 pm

matsuda0707 wrote:It is a copy of system log. No pop uos appeared.
Just after some browsing by AB, I found and got it.
Thank you for your feedback.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Fri Jul 31, 2015 1:08 pm

jazwik wrote:This abbeta did not help
the error 216 keeps popping (even during installation)
and then every few seconds during browsing and after closing
Do you still have problem? The latest test file is build 24: http://dl1.avantbrowser.com/abbeta.exe, please try it and see whether it works.
If any error message appears, please post the error image here. Thank you in advance.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Fri Jul 31, 2015 1:09 pm

MysteryFCM wrote:xiaobing,
Issue itself is on-going. Actual "serious" failures/crashes from it are a little more sporadic (i.e. few times on this machine, more on one of my VMs and constantly on older machines).
Please try the latest test file http://dl1.avantbrowser.com/abbeta.exe and see whether it makes any difference.

Post Reply