Troubles in AB build 16 & 17

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

DUNSEL
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 257
Joined: Wed Apr 28, 2004 11:44 pm
Windows Version: Windows 7 ultimate 64 bit.
Avant Version: Always the latest.
Default engine: Gecko
IE Version: 11
Skin: Stickers on blacksglass
Location: Manhattan , NY
Contact:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by DUNSEL » Wed Jul 29, 2015 3:07 am

I'm using trident engine.
I don't do drugs. I get the same effect just standing up fast

DUNSEL
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 257
Joined: Wed Apr 28, 2004 11:44 pm
Windows Version: Windows 7 ultimate 64 bit.
Avant Version: Always the latest.
Default engine: Gecko
IE Version: 11
Skin: Stickers on blacksglass
Location: Manhattan , NY
Contact:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by DUNSEL » Wed Jul 29, 2015 3:09 am

Here is the verbose error message. It appears every single time, usually multiple times upon closure of the browser.
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: ybrowser.exe
Application Version: 12.5.0.0
Application Timestamp: 55b0b0ad
Fault Module Name: ybrowser.exe
Fault Module Version: 12.5.0.0
Fault Module Timestamp: 55b0b0ad
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00012be0
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: c763
Additional Information 2: c763547384f7b9868ff7f0b7151f72a3
Additional Information 3: 6968
Additional Information 4: 6968c622440d7fec251c2c83af161d55

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
I don't do drugs. I get the same effect just standing up fast

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Wed Jul 29, 2015 5:14 am

It OK!
But could you tell us the simple description of this problem, the bug,etc.
I would like to help you to solve this problem, but I am NOT the testre of AB!
If you ask us to test new version , please tell us what is the problem, improved points,etc.

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Wed Jul 29, 2015 5:32 am

The new version posted by Mr.xiaobing works OK.
I checked by surfing several my favorite pages and changing the engines (IE,Firefox and Chrome).
As far as my test, it seems the new version is closer to previous build 12.
Anyway I will continue monitoring by using this new version for my daily net surfing.
Could you please explain what was the problem. the cause of errors, as I said in previous quick reply(but deleted!)

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Wed Jul 29, 2015 6:10 am

Thanks for your help and confirmaton.
But could you tell us the simple description of this problem, the bug,etc.
Runtime error 216 at 00412728

An unexpected memory leak has occurred. The unexpected small block leaks are:

1 - 12 bytes: String x 13, Unknown x 16
13 - 20 bytes: String x 3, Unknown x 16
21 - 28 bytes: String x 12
29 - 36 bytes: String x 9
37 - 44 bytes: String x 5
45 - 52 bytes: String x 2
53 - 60 bytes: String x 1, Unknown x 1
If you ask us to test new version , please tell us what is the problem, improved points,etc.
Not test the new version, just test the bug you reported. :angel:
Because we cannot reproduce the problem in our computers,so need users to help us.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Wed Jul 29, 2015 7:03 am

http://dl1.avantbrowser.com/abbeta.exe
@matsuda0707, please try this one again (chrome runtime error)
@DUNSEL , please try the ybrowser.exe crash problem under IE engine.

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Wed Jul 29, 2015 10:58 am

I tested the new abbeta.exe and no problems or no error logs.
It works as AB build 12.

DUNSEL
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 257
Joined: Wed Apr 28, 2004 11:44 pm
Windows Version: Windows 7 ultimate 64 bit.
Avant Version: Always the latest.
Default engine: Gecko
IE Version: 11
Skin: Stickers on blacksglass
Location: Manhattan , NY
Contact:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by DUNSEL » Wed Jul 29, 2015 1:39 pm

Build 21 appears to have resolved this issue. At least to this point, I have not seen the aforementioned error even once.
I don't do drugs. I get the same effect just standing up fast

jazwik
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Wed Nov 17, 2010 6:35 pm
Windows Version: xp
Avant Version: 2010 build 123
IE Version: 8

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by jazwik » Wed Jul 29, 2015 6:24 pm

This abbeta did not help
the error 216 keeps popping (even during installation)
and then every few seconds during browsing and after closing

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Wed Jul 29, 2015 6:33 pm

Another error "Protection error" came out, but only 1 time at this point.
snapshot.jpg

jazwik
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Wed Nov 17, 2010 6:35 pm
Windows Version: xp
Avant Version: 2010 build 123
IE Version: 8

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by jazwik » Wed Jul 29, 2015 6:42 pm

I found AB version 2015 b10 that just emulates IE and installed it over this last updates and the problem was gone...

Then I fount an ultimate version 2015 b12 and installed it and the runtime error did not show....

there is a bug in the new b17 version and in the b21 too

jazwik
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Wed Nov 17, 2010 6:35 pm
Windows Version: xp
Avant Version: 2010 build 123
IE Version: 8

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by jazwik » Wed Jul 29, 2015 6:45 pm

matsuda0707 wrote:Another error "Protection error" came out, but only 1 time at this point.
snapshot.jpg

revert to 2015 b12
this will solve the problem

here is the link
http://avant.it-mate.co.uk/dl/Avant_Bro ... ild_12.exe

if this won't help then
install first the lite b10 version from here
http://www.oldapps.com/avant_browser.ph ... vant=16091

and then install the b12 ultimate version

and the runtime error will be gone

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Wed Jul 29, 2015 6:54 pm

I know build 12 does not cause errors, but this report is for the test version provided by Mr.xiaobing.

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 506
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2018 build 7 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by Nederpietos » Wed Jul 29, 2015 7:08 pm

Xiaobing is female btw

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Wed Jul 29, 2015 10:28 pm

Sorry for my misunderstanding!

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Thu Jul 30, 2015 1:53 am

jazwik wrote:This abbeta did not help
the error 216 keeps popping (even during installation)
and then every few seconds during browsing and after closing
What engine do you use?
Please try this file: http://dl1.avantbrowser.com/abbeta.exe
Could you please post the detailed error message here(view problem details)?
Before you reinstall the test file, please make sure that all the processes of Avant have exited in the task manager.

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Thu Jul 30, 2015 10:10 am

It works OK as the previous test version (build 21).

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Fri Jul 31, 2015 3:31 am

matsuda0707 wrote:It works OK as the previous test version (build 21).
Did the error 157 happen to you again? Please re-download the test file and see whether the error 517 appears.

matsuda0707
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 302
Joined: Sat Jun 30, 2007 9:02 am
Avant Version:

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by matsuda0707 » Fri Jul 31, 2015 4:32 am

There is no same error as far as my usual surfing.
But I found the following los;

障害が発生しているアプリケーション名: avant.exe、バージョン: 12.5.0.0、タイム スタンプ: 0x55b9a933
障害が発生しているモジュール名: avant.exe、バージョン: 12.5.0.0、タイム スタンプ: 0x55b9a933
例外コード: 0xc000041d
障害オフセット: 0x0044bcb7
障害が発生しているプロセス ID: 0x4a0
障害が発生しているアプリケーションの開始時刻: 0x01d0cb48426bd3d7
障害が発生しているアプリケーション パス: C:\Program Files (x86)\Avant Browser\avant.exe
障害が発生しているモジュール パス: C:\Program Files (x86)\Avant Browser\avant.exe
レポート ID: f47fbaa6-9a61-4663-acbb-80cffd11a0e7
障害が発生しているパッケージの完全な名前:
障害が発生しているパッケージに関連するアプリケーション ID:

But this does not affect my browsing.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Troubles in AB build 16 & 17

Post by xiaobing » Fri Jul 31, 2015 5:46 am

This error message pops up when you browsing, but the browser works normally after you close it?
How often it happens?

Post Reply