Page remains blank

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
sulpherdragon
Contributor
Contributor
Posts: 222
Joined: Sat Dec 15, 2007 9:51 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2013 Build 23
Default engine: Firefox
IE Version:
Skin:
Contact:

Page remains blank

Post by sulpherdragon » Mon Nov 25, 2013 5:30 pm

Sometimes when i open a page in a new window, the page loads but remains white. I know it loads because video is playing on youtube pages. To fix this I have to refresh or click the go button on the url bar:
http://i.imgur.com/rujV3pQ.png

I'm using the firefox renderer. This issue is common and will happen about 30 times or more a day.
Build 119.
Image

User avatar
sulpherdragon
Contributor
Contributor
Posts: 222
Joined: Sat Dec 15, 2007 9:51 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2013 Build 23
Default engine: Firefox
IE Version:
Skin:
Contact:

Re: Page remains blank

Post by sulpherdragon » Thu Apr 17, 2014 9:03 am

This is happening even more so.
When it does happen, all new tabs that are created are also constantly white.
However, I can still navigate using tabs I still have open until they eventually get closed.

Most of the time, killing firefox.exe in the task manager will fix this - but not always. I'm pretty sick of this, it makes browsing very frustrating. This happens on several PCs I use and I've only tested it with the Firefox renderer.

Avant Ultimate 2014 build 2.
Firefox renderer: 27.0.1.5163
Image

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Page remains blank

Post by xiaobing » Fri Apr 18, 2014 1:45 am

Confirmed

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Page remains blank

Post by xiaobing » Tue Apr 29, 2014 11:31 am

Please try 2014 build 5 and see whether it has been fixed.

Post Reply