Shortcuts with a symbol(s) dont load

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by Crazy_John » Sat Sep 07, 2013 4:30 pm

‪Shortcuts with a symbol(s) dont load in avant .

Some shortcuts\sites have "weird" symbols , avant dont load the page , it just shows a about:black page .

test :
symbol1.rar
(126 Bytes) Downloaded 76 times

Not a very big problem but i demand that this is fixed in the next build , for tomorrow its ok s'il vous plaît :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by Crazy_John » Sun Sep 08, 2013 11:35 pm

Bump , bump .

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by xiaobing » Mon Sep 09, 2013 3:08 am

What symbol it shows in your computer?
The google shortcut shows Avant icon here and no problem to open the page.

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by Crazy_John » Mon Sep 09, 2013 2:56 pm

The symbol is a square (see pic) .
symbol1.jpg
symbol1.jpg (3.03 KiB) Viewed 1989 times

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by xiaobing » Tue Sep 10, 2013 2:38 am

Yes, different with the normal shortcut.
Is Avant your default browser? If you set Avant as default, can you open the page?

How do you create the shortcut? Right click a page>create shortcut? Why there is a check box before the word "Google"?

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by Crazy_John » Tue Sep 10, 2013 10:16 pm

xiaobing wrote: Is Avant your default browser? If you set Avant as default, can you open the page?
Avant is my default browser , the page dont open , just open a about:blank page , you have a PM .
xiaobing wrote: How do you create the shortcut? Right click a page>create shortcut? Why there is a check box before the word "Google"?
This google shortcut , i copy\pasted the square from other links that are in my pc but most of them are off now , i have found some more in youtube (but i have see some of forums and other sites too .

I never tried Right click a page>create shortcut (i need to try that , Edit: i dont have that option in the right-click box) ,
to do a shortcut i click in the icon at the left side of the http (where the link of the site is) , then i drag and drop it to a folder .

I dont know why theres a box before the text of the shortcut , what i know is that some sites have that symbol when i drag and drop them to a folder , avant can't open them but firefox original can open them .

I have found more 3 that have that squares and they dont open in avant also .
The squares of the shortcut "Just For Laughs Gags" I managed to translate them and its Chinese words , the others i couldn't translate , but avant just open a about:blank page from this 3 shortcuts .
Pic :
symbol2.jpg
simbols2.rar
(650 Bytes) Downloaded 43 times
Other weird thing i noticed is that this shortcuts are created by avant and by firefox original also , sometimes they are created by avant other times by firefox original , but its not always .

I use firefox rendering , but doesn't work with chrome rendering also .

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by xiaobing » Wed Sep 11, 2013 3:35 am

Avant is my default browser , the page dont open , just open a about:blank page
I can confirm this problem when I use non-Chinese system.

Yes, the checkboxes are Chinese words or specific symbols.

Only the shortcuts that have the checkbox cannot open,right?

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by Crazy_John » Wed Sep 11, 2013 1:49 pm

Yes thats it .

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by xiaobing » Fri Sep 13, 2013 10:07 pm

Please try 2013 build 115.

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: Shortcuts with a symbol(s) dont load

Post by Crazy_John » Sat Sep 14, 2013 6:35 am

With build 115 its working fine =D>

Post Reply