Roboform and Chrome engine

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
Jorge Junior
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 237
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:14 pm
Windows Version: Win 7 Ultimate 64 bits
Avant Version: See my signature
Default engine: See my signature
IE Version: 10.0.9200.16580
Skin: Xito
Location: Rio de Janeiro, Brasil

Roboform and Chrome engine

Post by Jorge Junior » Mon Jul 15, 2013 3:55 pm

Roboform extension does not install in Chrome engine.
I think it's a bug, since I can install it in Chrome Browser.
I use the latest Ultimate version with Mozilla rendering engine by default.
RoboForm2Go 7.9.16.7
WIN 10 Pro 64-bit Build 10532, Asus P8Z68 Deluxe, Intel Core i7 2600, 3.40GHz, Cooler Master V10, PSU Zalman ZM600-HP, 16GB DDR3-1600, AMD Radeon HD 6870 1GB, SyncMaster P2270HN.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Roboform and Chrome engine

Post by xiaobing » Tue Jul 16, 2013 3:28 am

You can install roboform lite under chrome engine, but the roboform icon will not show up on toolbar.

User avatar
Jorge Junior
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 237
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:14 pm
Windows Version: Win 7 Ultimate 64 bits
Avant Version: See my signature
Default engine: See my signature
IE Version: 10.0.9200.16580
Skin: Xito
Location: Rio de Janeiro, Brasil

Re: Roboform and Chrome engine

Post by Jorge Junior » Tue Jul 16, 2013 3:38 am

But lite version only uses passwords stored on RoboForm Everywhere server.
I use RoboForm2Go, the USB version, so the lite version does not work for me.
I use the latest Ultimate version with Mozilla rendering engine by default.
RoboForm2Go 7.9.16.7
WIN 10 Pro 64-bit Build 10532, Asus P8Z68 Deluxe, Intel Core i7 2600, 3.40GHz, Cooler Master V10, PSU Zalman ZM600-HP, 16GB DDR3-1600, AMD Radeon HD 6870 1GB, SyncMaster P2270HN.

Post Reply