Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
lefreak
Fan
Fan
Posts: 145
Joined: Sat Apr 15, 2006 12:52 pm
Windows Version: 7 Pro SP1 64-bit
Avant Version: Ultimate 2017 Build 2
Default engine: Firefox
IE Version: 9
Skin: Windows Traditional

Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by lefreak » Sun Jul 14, 2013 10:56 am

Yes, the new build is intolerable, I get the lila pages (= something went wrong...) every 5 or 10 minutes!

BUGGY **** ;)

Rendering machine: FF
Windows XP
AMD Athlon XP, 1 GB RAM

PerryR98
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Wed Nov 09, 2005 11:12 am
Avant Version:

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by PerryR98 » Sun Jul 14, 2013 12:04 pm

Same to me (and every time I tried to start Avant Browser), since I changed to Build 110.
And before: hang-ups with white Screen.

Greetings
Perryr98

Rendering Machine: Chrome
Windows 8 Pro, 64 bit
Intel i3-3110M
8 GB

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by xiaobing » Mon Jul 15, 2013 2:57 am

lefreak wrote:Yes, the new build is intolerable, I get the lila pages (= something went wrong...) every 5 or 10 minutes!

BUGGY **** ;)

Rendering machine: FF
Windows XP
AMD Athlon XP, 1 GB RAM
Do you use any extension under firefox engine? Disabling all of them makes any difference?

User avatar
Jorge Junior
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 237
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:14 pm
Windows Version: Win 7 Ultimate 64 bits
Avant Version: See my signature
Default engine: See my signature
IE Version: 10.0.9200.16580
Skin: Xito
Location: Rio de Janeiro, Brasil

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by Jorge Junior » Mon Jul 15, 2013 3:47 pm

lefreak wrote:Yes, the new build is intolerable, I get the lila pages (= something went wrong...) every 5 or 10 minutes!
It's impossible to use Mozilla engine with build 110... at least for me. I get the lilac page every time I start AB. I said "every time"!
I use the latest Ultimate version with Mozilla rendering engine by default.
RoboForm2Go 7.9.16.7
WIN 10 Pro 64-bit Build 10532, Asus P8Z68 Deluxe, Intel Core i7 2600, 3.40GHz, Cooler Master V10, PSU Zalman ZM600-HP, 16GB DDR3-1600, AMD Radeon HD 6870 1GB, SyncMaster P2270HN.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by xiaobing » Tue Jul 16, 2013 3:37 am

Jorge Junior wrote:
lefreak wrote:Yes, the new build is intolerable, I get the lila pages (= something went wrong...) every 5 or 10 minutes!
It's impossible to use Mozilla engine with build 110... at least for me. I get the lilac page every time I start AB. I said "every time"!
It's still the same situation with any extensions disabled and a brand-new installation?

lolo1
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 251
Joined: Tue Aug 29, 2006 3:39 pm
Windows Version: Windows 10 64Bit
Avant Version: Latest
Default engine: Chrome
IE Version: EDGE
Skin: Sitck Glass / Dream

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by lolo1 » Thu Jul 18, 2013 10:43 pm

I agree with you , avant build 110 make a lot of "something went wrong" error ( with chrome engine for me)

So , i think when the problem happen maybe when a lot of tabs are open ( but not sure).

But i'm sure about this ( with chrome):

1) When the problem appears , there is a lot of chrome.exe process
2) If i close avant browser , chome process are all still here ( in the task manager)
3) You must close every chrome process to make avant aivable without the bug ( if you don't close chrome process, avant will restart with the error message for ever, waiting the next reboot of the computer....)

My computer is an Intel I5 3570 ( Quad core 3.40 Ghz), i have 8 Gb of ram, windows 7 64bit in a ssd.

With the last version the problem appears , but not a lot like this...

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by xiaobing » Fri Jul 19, 2013 2:20 am

lolo1 wrote: 1) When the problem appears , there is a lot of chrome.exe process
2) If i close avant browser , chome process are all still here ( in the task manager)
3) You must close every chrome process to make avant aivable without the bug ( if you don't close chrome process, avant will restart with the error message for ever, waiting the next reboot of the computer....)
I can confirm this. It happened once here.

lefreak
Fan
Fan
Posts: 145
Joined: Sat Apr 15, 2006 12:52 pm
Windows Version: 7 Pro SP1 64-bit
Avant Version: Ultimate 2017 Build 2
Default engine: Firefox
IE Version: 9
Skin: Windows Traditional

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by lefreak » Sun Jul 28, 2013 4:43 am

xiaobing wrote:
lefreak wrote:Yes, the new build is intolerable, I get the lila pages (= something went wrong...) every 5 or 10 minutes!

BUGGY **** ;)

Rendering machine: FF
Windows XP
AMD Athlon XP, 1 GB RAM
Do you use any extension under firefox engine? Disabling all of them makes any difference?
Disabling extensions doesn't change anything. Every 5 - 10 minutes the Firefox engine is crashing!

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Avant Browser 2013 Build 110 - lila pages non stop!

Post by xiaobing » Mon Jul 29, 2013 2:15 am

Thanks for your answer. I have reported this problem to the developer.

Post Reply