Page 1 of 1

URL & Page Don't Match

Posted: Sat Apr 27, 2013 1:40 am
by Tinman57
Don't know if this has been a problem or not with AB 2013 build 23, but sometimes the URL shown in the Address Bar don't match up with the actual page. In this pic, you can see that I'm on PCWorld.com, but the URL shows I'm on another site:
AvantShot.jpg

Re: URL & Page Don't Match

Posted: Sat Apr 27, 2013 3:35 am
by xiaobing
Switch tabs,will the url back to normal? Do you know how it happens?

Re: URL & Page Don't Match

Posted: Sat Apr 27, 2013 10:33 pm
by Tinman57
xiaobing wrote:Switch tabs,will the url back to normal? Do you know how it happens?
I tried switching tabs, minimizing and maximizing, and it still remained the same. It don't always happen, but I think I clicked on the link to PCWorld, and as that link was being opened I closed the techhive tab.

Re: URL & Page Don't Match

Posted: Wed May 01, 2013 4:24 pm
by sulpherdragon
I get this too. I only notice it when I try to share the link with someone.
Pressing F5 fixes it at least.

Re: URL & Page Don't Match

Posted: Thu May 02, 2013 12:58 am
by Tinman57
sulpherdragon wrote:I get this too. I only notice it when I try to share the link with someone.
Pressing F5 fixes it at least.
OK, now that is strange. What rendering engine do you use? I'm on IE8 Standards.

Re: URL & Page Don't Match

Posted: Wed Jun 26, 2013 12:01 pm
by sulpherdragon
Using Firefox renderer.
It happens quite often, so I cant figure out exactly why it happens yet.

Re: URL & Page Don't Match

Posted: Sat Jun 29, 2013 11:02 pm
by Tinman57
sulpherdragon wrote:Using Firefox renderer.
It happens quite often, so I cant figure out exactly why it happens yet.
So we know it does it on IE & Firefox rendering.

Seems to me that this was an issue in earlier builds too, but there's been so many bug reports with the 100 builds that it's hard to keep up with....