Task Bar Won't Show

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Task Bar Won't Show

Post by xiaobing » Fri May 03, 2013 3:09 am

Do you use Full desktop mode?

Belph73
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Thu Feb 28, 2013 4:33 am
Windows Version: Seven
Avant Version: 2013 build 108
Default engine: Firefox
IE Version: N/A
Skin: Tristan
Location: France (Savoie)

Re: Task Bar Won't Show

Post by Belph73 » Fri May 03, 2013 4:18 am

Taskbar problem seem to be fixed in build 107 :thumbup:

User avatar
Tinman57
Avantic
Avantic
Posts: 834
Joined: Tue Oct 13, 2009 2:26 am
Windows Version: Linux Ubuntu 13.10
Avant Version: Linux Firefox
Default engine: Linux Firefox
IE Version: N/A
Skin: N/A
Location: TEXAS

Re: Task Bar Won't Show

Post by Tinman57 » Sat May 04, 2013 1:27 am

xiaobing wrote:Do you use Full desktop mode?
I'm assuming that you asked me that question since there wasn't a quote, but yes, I use full desktop mode, always have.
((((TINMAN))))
----------------------------------------------------------
(Duck! It's another MicroSoft Patch!)

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Task Bar Won't Show

Post by xiaobing » Sat May 04, 2013 7:53 am

Tinman57 wrote:
xiaobing wrote:Do you use Full desktop mode?
I'm assuming that you asked me that question since there wasn't a quote, but yes, I use full desktop mode, always have.
Yes, I asked you. Thank you for your answer.

Post Reply