Video playback

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
Gumball
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Wed Jan 06, 2010 8:41 am
Windows Version: #
Avant Version: #
IE Version: #

Video playback

Post by Gumball » Tue Jul 10, 2012 10:37 pm

I can normally view all types of videos in Avant, but I can't seem to load the videos here:

Code: Select all

http://www.webex.com/lp/keyfeatures/share.php
I'm using the Firefox rendering mode in Avant 2012 build 175 - the videos play correctly from Firefox 13.0.1.
The videos are in Flash format so I cannot see a reason why Avant will not show them.

User avatar
Tinman57
Avantic
Avantic
Posts: 834
Joined: Tue Oct 13, 2009 2:26 am
Windows Version: Linux Ubuntu 13.10
Avant Version: Linux Firefox
Default engine: Linux Firefox
IE Version: N/A
Skin: N/A
Location: TEXAS

Re: Video playback

Post by Tinman57 » Tue Jul 10, 2012 11:33 pm

More info needed, like OS, flashplayer version. If your using Win 7 and the newest version of flashplayer, there's an issue that will require you to downgrade to a previous version of flashplayer. You can find this issue on this board....
((((TINMAN))))
----------------------------------------------------------
(Duck! It's another MicroSoft Patch!)

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Video playback

Post by xiaobing » Wed Jul 11, 2012 3:38 am

No problem here: video link:http://wlc.webex.com/LearnObj/MC/EN/MC_ ... 1341977546
1.jpg
I use flash player 11.3

The video keep loading without stop in your computer?

Post Reply