Release 2012 build 18 big problem

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 133
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 10
Avant Version: Ultimate 2018 built latest
Default engine: Chrome
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Release 2012 build 18 big problem

Post by pkchu520 » Fri Jan 13, 2012 10:55 pm

I installed the lastest Release 2012 build 18 version. When I started the browser, numerous tabs popped up and soon the browser became inactive. I had to go to Task Manager to end it. I tried several time and same thing happened.

I gave up and reverted back to build 8 and everything went back to normal. I am glad I saved a copy of the setup file.

Do anybody have the same issue or it is just me?

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Release 2012 build 18 big problem

Post by xiaobing » Mon Jan 16, 2012 3:48 am

Can you give me a screenshot?
The numerous tabs are the ones you saved last time?
Which rendering engine do you use? It works if you use other rendering engine?

User avatar
pkchu520
Fan
Fan
Posts: 133
Joined: Tue Dec 08, 2009 11:38 pm
Windows Version: Windows 10
Avant Version: Ultimate 2018 built latest
Default engine: Chrome
IE Version: IE11
Skin: Crystal

Re: Release 2012 build 18 big problem

Post by pkchu520 » Mon Jul 27, 2015 4:13 pm

I am using Version 2015 build 12 now.
The numerous tabs were the ones I saved last time.
I use IE compatible engine. I don't use FF or Chrome.
Pablo
Avant Browser Ultimate 2018 build latest
Default rendering engine: Chrome
IE version: IE11
Windows version: Windoes 10

Post Reply