Capture AB b3 miss 3 upper lines

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
wazib
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 314
Joined: Fri Nov 27, 2009 4:23 pm
Windows Version: Win 10 Pro 64
Avant Version: 2017 Ultimate b.7
Default engine: Firefox
IE Version: 11.0
Skin: crystal
Location: Bydgoszcz, Poland

Capture AB b3 miss 3 upper lines

Post by wazib » Mon Oct 31, 2011 10:38 am

I use Windows XP SP3 Home and Avant Browser 2012 b3 (Firefox engine). When I capture screen of Avant Browser, 3 upper lines of screen are missing - Menu, Tabs Bar, Address Bar and Search Bar (display context below AB). I try many programs for capture screen (IrfanView, XnView,, PrintScreen) and effect is the same and independent of source (Whole screen or Active window). Here is an example of captured screen:
ScreenShot018.jpg
To make right capture of screen I make movie from screen (Free Screen To Movie) and then I make snapshot This is "special" capture:
vlcsnap-2011-10-30-09h07m08s44.jpg
On thees captures Avant Browser want to install missing plugin (Windows Media Player Plugin). Problem is this plugin was installed, Mozilla Firefox open the same site and don`t want to install new plugins (all is right). You should improve this

Julien90
Fan
Fan
Posts: 146
Joined: Thu Oct 20, 2011 8:33 am
Windows Version: win7 32 bit/IE9 xp pro
Avant Version: 2012 beta 8
IE Version: ie9

Re: Capture AB b3 miss 3 upper lines

Post by Julien90 » Tue Nov 01, 2011 2:54 am

I'm using win7 and don't have the problem. :lol:

AbelAbel
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 368
Joined: Thu Oct 20, 2011 8:11 am
Windows Version: win7
Avant Version: 2012 beta 8
IE Version: ie9

Re: Capture AB b3 miss 3 upper lines

Post by AbelAbel » Tue Nov 01, 2011 4:28 am

It's a defect of avant browser since the version 2011. I hope they can fix it then avant will be powerful.

Post Reply