Intellimouse 3.0

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Intellimouse 3.0

Post by Pip » Thu May 26, 2011 2:59 am

Don't think this is a bug with Avant, but my mouse wheel does not work properly with Avant. It's really erratic when trying to scroll maually...............BUT, I have the same problem with IE9, and Sleipnir..............no problem with Safari, Google Chrome, Firefox...........

Just wondering if anyone else is having this same problem.
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Re: Intellimouse 3.0

Post by Pip » Sun May 29, 2011 1:40 am

Anyone, anywhere have any ideas?????? Cause right now I'm using Chrome as default browser because of this problem.
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Re: Intellimouse 3.0

Post by Pip » Mon May 30, 2011 2:24 am

Never mind.........it appears to have corrected itself. Thanks for the input though. Much appreciated.
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

Post Reply