Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Mon Sep 01, 2014 6:29 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Poston: Wed May 18, 2011 10:44 am 
Offline
Avant Fanatic
Avant Fanatic
User avatar

Joined: Wed Jan 28, 2004 8:10 am
Posts: 296
Location: Lake Maggiore - Italy, just below the Swiss border
Windows Version: 2000, XP, Vista, 7 (32/64bit)
Avant Version: Always the Latest
IE Version: 8.0.6001.18702
I usually do not use AB for FTP traffice and have turned this feature off.

Aware of a problem I had with AB on this topic, i check the Registry and to my surprise, again the command was wrong.

At HKEY_CLASSES_ROOT\ftp\shell\open\command I expected to find

Code:
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" "%1"


Instead I find this:

Code:
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" 1%


with the "%1" inverted as 1% and the double quotes missing.

This bug has been following AB since years now (I posted many times on this topic), and everytime I hope it will be solved for good. Maybe is this the right moment?

Dutch


Last edited by Jasmine on Fri May 27, 2011 4:24 am, edited 2 times in total.
v2011 build 16;[fix]v2011 build 17


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group