avant 2011 its very slow in browsing the sites

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
cobraman99
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Mon Jun 23, 2008 6:49 pm
Windows Version: xp
Avant Version: 11.6 b19
IE Version: 7

avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by cobraman99 » Tue May 17, 2011 8:05 pm

hi

after maybe beta 3 the browsing is very slow and must refresh many time to open any site>
i have 15mb internet

no problems with firerfox or any other browser.

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by AXEMAN » Tue May 17, 2011 9:15 pm

What do you mean by 15 mb's thats pretty small i think :)

cobraman99
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Mon Jun 23, 2008 6:49 pm
Windows Version: xp
Avant Version: 11.6 b19
IE Version: 7

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by cobraman99 » Tue May 17, 2011 9:36 pm

realy its small !!! :)

Image

cobraman99
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Mon Jun 23, 2008 6:49 pm
Windows Version: xp
Avant Version: 11.6 b19
IE Version: 7

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by cobraman99 » Fri May 20, 2011 5:47 pm

so what now

is avant 2011 slow with you guys?

mcfz
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Mon Jun 12, 2006 3:21 pm
Avant Version:

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by mcfz » Fri May 20, 2011 8:56 pm

It is slow. I does some wierd thing with the ybrowser and wont allow other windows in focus to go infront of it, so i have to minimize it first to open, say Word.

Atleast (so far) i dont have to end-task avant.exe and loose my settings... (used to 2-3 times a week)... it was terrible.

I have been using avant for atleast 5 years and sadly, it appears to be getting worse :(

Nikata
Fan
Fan
Posts: 147
Joined: Fri May 20, 2011 2:16 am
Windows Version: XP SP3
Avant Version: 2010 build 16
IE Version: 8

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by Nikata » Mon May 23, 2011 3:22 am

Ok for me the latest 2011 versions.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by Jasmine » Tue May 24, 2011 8:51 am

mcfz wrote:I does some wierd thing with the ybrowser and wont allow other windows in focus to go infront of it, so i have to minimize it first to open, say Word.

What do you mean? Explain more in detail? Do you use latest v2011 build 16?

Atleast (so far) i dont have to end-task avant.exe and loose my settings... (used to 2-3 times a week)... it was terrible.
I have been using avant for atleast 5 years and sadly, it appears to be getting worse :(

For the latest release your problem is on earth getting better or worse?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

mcfz
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Mon Jun 12, 2006 3:21 pm
Avant Version:

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by mcfz » Tue May 24, 2011 4:19 pm

[quote="Jasmine] What do you mean? Explain more in detail? Do you use latest v2011 build 16?[/quote]

If I open Avant on my PC. Open 2-3 windows, surf away, then say open an application (any) it does not go in to the background when I bring the new app to the foreground, it is a very difficult thing to explain. Basically, ybrowser.exe is causing several issues which I am going to try and explain when I can figure out how!

[quote="Jasmine]For the latest release your problem is on earth getting better or worse?[/quote]

For the latest version, if I crash/endtask avant.exe it does not loose the settings, which is great news.

I am using 2011 16.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by Jasmine » Wed May 25, 2011 9:22 am

mcfz wrote:[quote="Jasmine] What do you mean? Explain more in detail? Do you use latest v2011 build 16?
If I open Avant on my PC. Open 2-3 windows, surf away, then say open an application (any) it does not go in to the background when I bring the new app to the foreground, it is a very difficult thing to explain. Basically, ybrowser.exe is causing several issues which I am going to try and explain when I can figure out how!
[/quote][/quote]
Is page container separated with AB toolbars ?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

mcfz
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Mon Jun 12, 2006 3:21 pm
Avant Version:

Re: avant 2011 its very slow in browsing the sites

Post by mcfz » Wed May 25, 2011 1:06 pm

Here is what happened today for me...

1) I had 4-5 windows open working away. I tried to MOVE Avant to the left, the entire top tool bar and icons went BLACK & MISSING.

2) I end-tasked Avant.exe, re-opened and it kept my settings (horray!)

3) I re-loaded 3 of the previous pages and then I was UNABLE to click the Address/Tabs for each one. When I did, they never depressed or showed any indication of being selected. HOWEVER, if I clicked 2-3 times it would switch to different windows.

This ybrowser, with some sites, tends to get "hung up". For example, I would open my Yahoo Email, then browse away, and after an hour or two, the ybrowser that contained yahoo would be like 150+mb of memory usage? Really strange things like that do happen.

Post Reply