Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Sat Aug 30, 2014 4:11 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 
Author Message
Poston: Tue Dec 07, 2010 2:14 pm 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
The status line displays (see attachment) instead of "Terminé" (the last vowel should be lower "e" acute).
--Pierre


Attachments:
AB-status.png
AB-status.png [ 1.71 KiB | Viewed 1405 times ]
Top
 Profile  
 
Post Reply #1 on: Wed Dec 08, 2010 2:54 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Avant didn't translate those loading scripts. Check whether IE showed the same?

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #2 on: Wed Dec 08, 2010 8:39 am 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
Attached is the same screenshot with IE.
--Pierre


Attachments:
IE-StatusBar.png
IE-StatusBar.png [ 1.11 KiB | Viewed 1388 times ]
Top
 Profile  
 
Post Reply #3 on: Thu Dec 09, 2010 2:55 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
pdecrocq wrote:
The status line displays (see attachment) instead of "Terminé" (the last vowel should be lower "e" acute).
--Pierre



Are you sure the screenshot is from Avant but not from Orca?

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #4 on: Thu Dec 09, 2010 3:41 pm 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
Hello !
Yes I'm sure. I didn't install Orca at all. I enclose a full AB screenshot to prove and the same with IE.
BTW I just noticed that all messages in A-B status bar that should contain this letter have the same problem.
--Pierre

PS : I'm using AB 2010 build 126 in French Win XP SP3


Attachments:
IE-full-screenshot.png
IE-full-screenshot.png [ 50.87 KiB | Viewed 1367 times ]
AB-full-screenshot.png
AB-full-screenshot.png [ 38.52 KiB | Viewed 1367 times ]
Top
 Profile  
 
Post Reply #5 on: Tue Dec 14, 2010 6:11 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Pierre,

Could you help check whether it displays OK in build 127? Merci.

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #6 on: Tue Dec 14, 2010 7:49 am 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
I checked : it's the same. Did you change something ?
--Pierre


Top
 Profile  
 
Post Reply #7 on: Tue Dec 14, 2010 7:53 am 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
SORRY ! I was using the abbeta code.
I downloaded and installed the absetup from avant site : IT's FIXED !
What have you changed ?
Thanks !
--Pierre


Top
 Profile  
 
Post Reply #8 on: Tue Dec 14, 2010 8:02 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
The developer just recoded that part....Heh, he's not sure where is wrong.

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #9 on: Tue Dec 14, 2010 4:53 pm 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
Sorry again. I messed up a bit.
I'm sure I'm using AB 2010 build 127 : it is not fixed.
I apologise for confusion.
--Pierre


Top
 Profile  
 
Post Reply #10 on: Tue Dec 14, 2010 4:58 pm 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
OK, I've found the problem !
When installing AB, I was deleting all language files but eng and fre (since I don't need other languages).
When you do this, you immediately find the problem.
I reinstalled keeping all language files and it works.
Now I don't understand why ...!
Actually, AB is set up when UK english and I was deleting the euk file !
You might improve AB to overcome this (even though it is a user error).
--Pierre


Top
 Profile  
 
Post Reply #11 on: Wed Dec 15, 2010 2:10 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
What do you mean?
Still show "u" instead of "e" when you only having eng.lng & fre.lng on the disk?
It showed "e" alright again if you having all language packs left?

Even if you remove the "Lang" folder, Avant still shows English interface by default.

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #12 on: Wed Dec 15, 2010 8:12 am 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
I mean that the problem can be reproduced (for me) when AB is set up to use English UK and I delete the euk lng file.
Then it still whows "u" instead of "e".
Sorry about confusion.
--Pierre
BTW : Generally I don't like software that installs all languages regardless of what's used and useful. I prefer those which ask for which languages to install and install only those.


Top
 Profile  
 
Post Reply #13 on: Wed Dec 15, 2010 8:28 am 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
BTW: Download link 2 on AB download page still downloads AB 2010 build 126 !


Top
 Profile  
 
Post Reply #14 on: Thu Dec 16, 2010 8:05 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
pdecrocq wrote:
I mean that the problem can be reproduced (for me) when AB is set up to use English UK and I delete the euk lng file.


Ok, what files are listed in the Lang folder in the end(after you removed whatever you didn't want).

If you've deleted euk.lng how do you know you're using euk interface after restarting the browser? I said, if the Lang folder is empty(no files), Avant use the content from eng.lng as interface language, which had been coded into the program.

pdecrocq wrote:
BTW: Download link 2 on AB download page still downloads AB 2010 build 126 !

Again, thank you~ It's been fixed.

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #15 on: Thu Dec 16, 2010 4:55 pm 
Offline
Semi-Fan
Semi-Fan
User avatar

Joined: Fri Nov 25, 2005 2:37 pm
Posts: 86
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 2010 build 131
IE Version: 8.0
Quote:
If you've deleted euk.lng how do you know you're using euk interface after restarting the browser?

First choose English UK via Tools/interface language. Then delete the eul.lng file from Lang folder.

I did a simple test to go further : Choose English UK (or whatever), then remove the whole Lang folder. As soon as you restart Avant, status line "e" change to "u" (and other strange other changes).

So you statement must be refined : Without any lng file, Avant doesn't strictly change to english, it changes to something else (OS default ?). I also tried to empty the folder leaving only eng.lng file, the problem is still there.

--Pierre


Top
 Profile  
 
Post Reply #16 on: Fri Dec 17, 2010 6:36 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Ok, thank you for the details.

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
 
Post Reply #17 on: Wed Jan 26, 2011 9:08 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Posts: 3749
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas
Have been fixed in 2010 build 129


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group