Website not rendering and closing Avant hanged my sistem

Please put your bug reports here, and only here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
ElimGarak
Fan
Fan
Posts: 165
Joined: Fri Sep 05, 2003 1:01 pm
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 11.7 build 46 SR3
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: Italy

Website not rendering and closing Avant hanged my sistem

Post by ElimGarak » Sat Jun 12, 2010 12:55 pm

Hello!
I can't get to render this two pages:

http://www.wintricks.it/
(this is rendered only partially)

http://www.rockol.it/news_search.php
This is not rendered at all.

Sometimes single pages hang and the only way to load them is to copy the address, close that tab, open a new one and paste the address. Anyway, this method is not working for the websites above.
I've tried in IE7 and IE8 (not forced) mode.

ANother thing: I was on IE7 mode, then I switched to IE8 mode and chose "Save and exit" to restart IE but then... When Avant closed, completely hanged my PC and I had to force a reboot.

Actually, Avant 2010 is causing too many problems to my system... If needed, I hope reverting to 11 will be painless.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Website not rendering and closing Avant hanged my sistem

Post by Jasmine » Sun Jun 13, 2010 6:51 am

ElimGarak wrote:Hello!
I can't get to render this two pages:

http://www.wintricks.it/
(this is rendered only partially)

http://www.rockol.it/news_search.php
This is not rendered at all.

Sometimes single pages hang and the only way to load them is to copy the address, close that tab, open a new one and paste the address. Anyway, this method is not working for the websites above.
I've tried in IE7 and IE8 (not forced) mode.

ANother thing: I was on IE7 mode, then I switched to IE8 mode and chose "Save and exit" to restart IE but then... When Avant closed, completely hanged my PC and I had to force a reboot.

Actually, Avant 2010 is causing too many problems to my system... If needed, I hope reverting to 11 will be painless.
Both urls render alright here. Have you disabled anything in Tools menu?

If a page hangs you only need to press f5 to refresh the page.

ANother thing: I was on IE7 mode, then I switched to IE8 mode and chose "Save and exit" to restart IE but then... When Avant closed, completely hanged my PC and I had to force a reboot.
Does this problem happen every time you switching between rendering mode?

What are the problems? Could you tell us in detail?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
ElimGarak
Fan
Fan
Posts: 165
Joined: Fri Sep 05, 2003 1:01 pm
Windows Version: XP Pro SP3
Avant Version: 11.7 build 46 SR3
IE Version: 8.0.6001.18702
Location: Italy

Re: Website not rendering and closing Avant hanged my sistem

Post by ElimGarak » Mon Jun 14, 2010 12:32 pm

Hi Jasmine and first of all thanks for your support.

I did not change anything in Tools menu.
I attahed two images to let you see how those pages are rendered.

By the way, closing Avant hanged my system again. This time There was the "frame" open only (no tabs). I had to force the reboot of my system pressing "reset" button and this is NOT good. ^_^

Thanks again!
Attachments
rockol.jpg
Rockol
Wintricks.jpg
Wintricks

Post Reply