Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Tue Oct 21, 2014 3:08 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
Poston: Tue Aug 07, 2012 5:17 pm 
Offline
Contributor
Contributor
Avant Fanatic
User avatar

Joined: Sat Dec 15, 2007 9:51 pm
Posts: 222
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2013 Build 23
Default engine: Firefox
IE Version:
Skin:
I've recently made a large update to a plugin of mine.

I've posted it here, but it wont install automatically like all the others.

viewtopic.php?f=58&t=28523&p=185982#p185982

I can only assume it's due to the size of the plugin, its now 800KB.

Can anyone else try this out and confirm if it's an issue, or point out something that I might be doing wrong? It works fine if you import it manually.

Thank you.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Post Reply #1 on: Tue Aug 07, 2012 9:22 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
sulpherdragon wrote:
Can anyone else try this out and confirm if it's an issue

I tried the install and had the same results you described. I had to download it and import it manually.


Top
 Profile  
 
Post Reply #2 on: Wed Aug 08, 2012 2:28 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Posts: 3868
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas
That's strange, I can auto install it(using IE engine)
Click this link "Download Latest Version: Multitool V0.7f"
Then it adds itself to the "avant add-ons" panel automatically.


Top
 Profile  
 
Post Reply #3 on: Wed Aug 08, 2012 3:03 am 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
xiaobing wrote:
That's strange, I can auto install it(using IE engine)
Click this link "Download Latest Version: Multitool V0.7f"
Then it adds itself to the "avant add-ons" panel automatically.

I tried it with the IE engine, and it did download and install properly. With the Firefox engine, the download seems to stop shortly after the download activity dialog appears, but there is nothing to indicate whether or not the download completed, and it does not get installed. I don't think the download actually starts.


Top
 Profile  
 
Post Reply #4 on: Wed Aug 08, 2012 3:52 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Posts: 3868
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas
Quote:
With the Firefox engine, the download seems to stop shortly after the download activity dialog appears, but there is nothing to indicate whether or not the download completed, and it does not get installed. I don't think the download actually starts.

Yes, both fireofox engine and chrome engine have the same problem.
Is this a Avant bug? I'm not sure...


Top
 Profile  
 
Post Reply #5 on: Wed Aug 08, 2012 4:14 am 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
xiaobing wrote:
Quote:
Yes, both fireofox engine and chrome engine have the same problem.
Is this a Avant bug? I'm not sure...

Isn't the aba:// protocol proprietary to Avant? If so, it seems as though the problem would have to be fixed in Avant, since Google and Mozilla are unlikely to be willing to do anything about it.


Top
 Profile  
 
Post Reply #6 on: Wed Aug 08, 2012 6:11 am 
Offline
Avant Fanatic
Avant Fanatic

Joined: Thu Oct 20, 2011 8:11 am
Posts: 368
Windows Version: win7
Avant Version: 2012 beta 8
IE Version: ie9
Isn't the aba add-ons designed for IE egnine only?


Top
 Profile  
 
Post Reply #7 on: Wed Aug 08, 2012 10:05 am 
Offline
Contributor
Contributor
Avant Fanatic
User avatar

Joined: Sat Dec 15, 2007 9:51 pm
Posts: 222
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2013 Build 23
Default engine: Firefox
IE Version:
Skin:
I think its definitely, a bug. If it weren't, then it should not say its installing a plugin at all.
I think this is just a small oversight when AB became a tri-engine browser.

AbelAbel wrote:
Isn't the aba add-ons designed for IE egnine only?

No, the plugins can work with FF and Chrome as long as the javascript is written in a compatible format, the plugin I linked was designed for FF engine only and it works well with it. So I think it's fair to assume that the aba:// protocol is supposed to work no matter what engine you have it set to.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Post Reply #8 on: Wed Aug 08, 2012 6:02 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
Once it's installed, the Multitool add-on works fine with all three engines.

Very nice update, sulpherdragon. I really like the new features.


Top
 Profile  
 
Post Reply #9 on: Wed Aug 08, 2012 10:57 pm 
Offline
Contributor
Contributor
Avant Fanatic
User avatar

Joined: Sat Dec 15, 2007 9:51 pm
Posts: 222
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2013 Build 23
Default engine: Firefox
IE Version:
Skin:
mbrazil wrote:
Once it's installed, the Multitool add-on works fine with all three engines.

Well it seems to work somewhat in IE, but it's only appearing correctly in Firefox, and it sort of looks fine in Chrome too.
mbrazil wrote:
Very nice update, sulpherdragon. I really like the new features.

Thanks, this version went through a massive overhaul. Thank you for your support :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Post Reply #10 on: Thu Aug 09, 2012 12:08 am 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
sulpherdragon wrote:
mbrazil wrote:
Well it seems to work somewhat in IE, but it's only appearing correctly in Firefox, and it sort of looks fine in Chrome too.


I spoke to soon. Now it doesn't work for me in IE or Chrome, but it still works fine in Firefox. Since Firefox is my default engine, that's not a problem for me.


Top
 Profile  
 
Post Reply #11 on: Thu Aug 09, 2012 2:56 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Posts: 3868
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas
Recorded


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group