Page 1 of 1

How to run a program ???

Posted: Wed Apr 29, 2009 11:35 am
by alganas
I want to creat an add-on botton to run a program in my computer !!!

Can I ????

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 1:22 pm
by alganas
Anyone !!!!!!

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 2:53 pm
by addonsfan
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 83&start=0
This should tell you everything you need to know.

I recommend this icon, if you don't have one.

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 9:03 pm
by alganas
addonsfan wrote:http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 83&start=0
This should tell you everything you need to know.

I recommend this icon, if you don't have one.

Thanks for passing ...... but didn't work

I did as he said ... but still when I click on the button ... the program won't launch !!!!!

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 9:33 pm
by addonsfan
Try including the full path to the program.

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 9:43 pm
by alganas
I tried it before but it didn't work !!!!

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 9:53 pm
by bigC
Try putting it in quotes !!!!!

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 9:57 pm
by addonsfan
Yeah, he's right. I've successfully ran IrfanView using:

Code: Select all

"C:\Program Files\IrfanView\i_view32.exe"

Re: How to run a program ???

Posted: Thu Apr 30, 2009 10:09 pm
by alganas
bigC ..... Thank you so much, finaly it work 100%, I appreciate your help

addonsfan ...... Thank you for your interesting.