preview lost my bug report.

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
bobbyrae
Newbie
Newbie
Posts: 28
Joined: Fri Jul 19, 2013 8:11 pm
Windows Version: Windows 7 SP1
Avant Version: 2015 build 8
Default engine: IE
IE Version: 11
Skin: standard
Location: Alameda, CA

preview lost my bug report.

Post by bobbyrae » Thu Nov 27, 2014 8:18 am

I was typing in a bug report with a URL and when I previewed and clicked on the URL, I could NOT get back to the post and actually click on 'submit', so the post was basically just lost.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11318
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: preview lost my bug report.

Post by hornakapopolis » Fri Nov 28, 2014 1:49 am

What do you mean "back?"

The preview looks just like the compose screen, but your message is previewed above the text boxes. Can you explain in more detail what you saw?

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: preview lost my bug report.

Post by xiaobing » Fri Nov 28, 2014 1:54 am

Under IE engine,follwing your steps,click back button, I get the "Web page has expired" page, click back button again, then I get back to the post page and the words I typed are still there.
Please try to click back button twice and see whether it works.

Post Reply