Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Sun Nov 23, 2014 1:57 am

All times are UTC


Forum rules


Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 404 error
Poston: Tue Jan 10, 2012 9:12 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
As of this morning (PST), I've started getting a 404 error every time I try to get to the forum using its root address, http://forum.avantbrowser.com. Help | Avant Browser Forum has the same result. However, http://forum.avantbrowser.com/index.php works fine. Apparently, there's some kind of problem on your server.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 404 error
Post Reply #1 on: Wed Jan 11, 2012 3:50 am 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantic Elite
User avatar

Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Posts: 1965
Location: Grass Valley, CA
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
The error no longer occurs.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 404 error
Post Reply #2 on: Mon Feb 27, 2012 10:42 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Feb 18, 2012 10:43 am
Posts: 1
Windows Version: xp
Avant Version: 3.0
IE Version: 9.0
Hi there,

I am using windows 7 and wamp server 2.0 I just install the software and copied my server files to the www folder but when I try to access [localhost] I get error:

Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.

The icon is yellow/white and I think apache service is not working. Because when I go Apache/Service the start resume service button is active. The test result is:
Your port 80 is actually used by:
Server: Microsoft-HTTPAPI/2.0

When I try to click start resume service nothing happens and when I try to install service I get error:

cannot install the apache service please stop this application and try again.

I already have working website with joomla installed on it in virtual linux mchine I need to transfer them to windows and show page to customer. Can you please guide me how can I solve that problem?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 404 error
Post Reply #3 on: Tue Feb 28, 2012 5:40 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Have you tired other browsers on win7?Does the site run alright in IE?

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 404 error
Post Reply #4 on: Tue Feb 28, 2012 11:03 pm 
Offline
Avantic Elite
Avantic Elite
User avatar

Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Posts: 1606
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9
Geemat could you update your statis on right side says your useing XP but both you and Jasmine donnot say if your version of windows 7 is 32 bit or 64 bit :?: :?: :?:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 404 error
Post Reply #5 on: Mon Jul 09, 2012 4:27 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jul 04, 2012 12:45 pm
Posts: 1
Windows Version: XP
Avant Version: n/a
IE Version: 8
qeemat wrote:
Hi there,

I am using windows 7 and wamp server 2.0 I just install the software and copied my server files to the www folder but when I try to access [localhost] I get error:

Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.

The icon is yellow/white and I think apache service is not working. Because when I go Apache/Service the start resume service button is active. The test result is:
Your port 80 is actually used by:
Server: Microsoft-HTTPAPI/2.0

When I try to click start resume service nothing happens and when I try to install service I get error:

cannot install the apache service please stop this application and try again.

I already have working website with joomla installed on it in virtual linux mchine I need to transfer them to windows and show page to customer. Can you please guide me how can I solve that problem?


Hi, I have the same mistake. Any ideas how to ged rid of it.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 404 error
Post Reply #6 on: Mon Jul 09, 2012 6:31 am 
Offline
Support Staff
Support Staff
Avant Guru
User avatar

Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Posts: 3118
Location: Beijing China
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
aikonist wrote:
Hi, I have the same mistake. Any ideas how to ged rid of it.

Will you see the same problem in other rendering mode?( Tools->default rendering engine )

_________________
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group